• Šobrīd

    weather img

    Rīga +10°C Skaidrs, Z vējš, 9.26 m/s

    UZVARI CĪŅĀ AR BLAUGZNĀM

    Vislabākais braunijs pasaulē!

    Šokolādes kūkas
    Sandija Šēnberga
    16. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Braunijs
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Braunijs
    Labākā no globālā tīmekļa dzīlēm izmakšķerētā un neskaitāmas reizes pārbaudītā recepte – sticky jeb lipīgais šokolādes braunijs. Visi, kas to pagaršojuši, atzinuši, ka šis ir viens no garšīgākajiem, ja ne visvisgaršīgākais braunijs, kāds jebkad ēsts!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    1 vērtējums
    5/5

    Pannas izmērs apmēram 20 × 20 cm. Braunijs ir ļoti lipīgs, tādēļ panna obligāti jāizklāj ar cepampapīru.

     

    Cep 160 grādos apmēram 30–40 minūtes. Gatavību pārbauda, iedurot ar koka iesmiņu. Ja tas ir tīrs – braunijs gatavs. Ja brauniju vēlas lipīgāku – iesmiņš var arī nebūt pilnīgi tīrs.

    Pirms pasniegšanas atdzesē. Ja vēlas, var ēst kopā ar saldējumu un ogām.

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+