Braunijs vafeļpannā

Brokastis
Daina Lapiņa
3. aprīlis
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Brauniji vafeļpannā
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Brauniji vafeļpannā
Ģimenes brīvdienas prasa īpašas brokastis! Aši pagatavojams braunijs vafeļpannā – kas var būt garšīgāk?
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
30m
  • Miltus bļodā sajauc ar cepamo pulveri, kakao un sāli.
  • Traukā ielej pusi piena, liek uz uguns, ber klāt salauztu šokolādi, karsējot un maisot izkausē, samaisa viendabīgu, tad pievieno pārējo pienu, eļļu, vaniļas cukuru un olas dzeltenumu.
  • Olas baltumu saputo, iemaisa cukuru.
  • Miltu maisījumā lej šokolādes un piena maisījumu, samaisa viendabīgu, uzmanīgi iecilā saputoto baltumu.
  • Pikās liek sakarsētā vafeļu pannā, izcep stingras vafeles. Tās savā starpā var savienot ar krēmsieru vai putukrējumu, var greznot ar svaigām vai saldētām ogām, augļiem.

 

***Pirms sagatavoto masu liek cepties vafeļu pannā, tā noteikti jāuzkarsē un jāietauko, lai ēdiens pie tās nepieliptu. Vafeļu pannas var atšķirties, un tāpēc katrai var būt savs gatavošanas laiks un atšķirīga temperatūra. Parasti vafeles tiek ceptas vidējā temperatūrā, visgaršīgākās tās ir tūlīt pēc cepšanas.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+