• Turku zirņu plācenīši ar zaļumu salātiem

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    19. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Turku zirņu plācenīši ar zaļumu salātiem
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Turku zirņu plācenīši ar zaļumu salātiem
    Ekonomiski, veselīgi, garšīgi un sātīgi plācenīši vieglām pusdienām vai vakariņām.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    • Nokāstus turku zirņus, ķiplokus, pētersīļus sablendē, iemaisa kumīnu un sāli, piparus pēc garšas.
    • No masas izveido plācenīšus, apviļā miltos. Pannā uzkarsētā eļļā apgrozot izcep zeltaini brūnus.
    • Jogurtu sakuļ ar citrona sulu, sāli un pipariem.
    • Šķīvjos sadala plācenīšus, klāt liek zaļumus, plānās ripiņās sagrieztu sīpolu un uz pusēm pārgrieztus tomātiņus, pārlaista jogurta mērci.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē