• Šobrīd

    weather img

    Rīga +8°C Daļēji apmācies, D vējš, 2.06 m/s

    IZPROT TAVAS SĀPES

    Turku zirņu karijs ar spinātiem

    Veģetāri ēdieni
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    1. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Turku zirņu karijs ar spinātiem
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Turku zirņu karijs ar spinātiem
    Veģetāra recepte, kas neliks skumt pēc gaļas. Pārdesmit minūtēs pagatavojams sātīgs un tik aromātisks ēdiens darbdienu vakariņām.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m

     

    • Liek vārīties rīsus. Kamēr rīsi vāras, sīpolu sagriež pēc patikas, ķiplokus sasmalcina, ingveru sarīvē, visu liek pannā sakarsētā eļļā, apcep un brīdi pasautē.
    • Iemaisa kariju, vēl pakarsē, tad pielej tomātu mērci, ber klāt noskalotus turku zirņus, uzvāra un lēni karsē 5 minūtes.
    • Pielej 1/4 glāzes uzvārīta ūdens, liek klāt spinātus, karsē, līdz tie ir sašļukuši un mīksti.
    • Ja izmanto saldētus spinātus, ūdeni nevajag.
    • Pasniedz ar vārītajiem rīsiem.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+