• Šobrīd

    weather img

    Rīga +11°C Viegls lietus, A/DA vējš, 2.57 m/s

    IZPROT TAVAS SĀPES

    Sulīgi un bagātīgi: austersēņu un karija sendviči

    Veģetāri ēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    18. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Austersēņu un karija sendviči
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Austersēņu un karija sendviči
    Ja šo vienreiz izmēģināsiet, gatavosiet vēl un vēl! Recepte noderēs ātrām pusdienām vai kā uzkoda līdzņemšanai darbā vai kādā pārgājienā. Gatavais austersēņu pildījums ir arī uzglabājams ledusskapī vēl pāris dienu un pievienojams kādiem salātiem, makaroniem vai kā piedeva pamatēdienam.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    20m
    1 vērtējums
    5/5
    • Pannā ielej aptuveni ēdamkaroti olīveļļas, uzkarsē un liek cepties smalki sagrieztu sarkano sīpolu un ķiploka daiviņu.
    • Cep aptuveni 2 minūtes, tad pievieno visas garšvielas – kumīnu, koriandru, ingveru, kariju, sāli un piparus – un cep vēl aptuveni minūti.
    • Ja nepieciešams, pievieno vēl nedaudz eļļas un pannā liek strēmelītēs saplēstas austersēnes. Cep aptuveni 10 minūtes, līdz sēnes karamelizējušās un kļuvušas mīkstas.
    • Apceptās sēnes liek bļodā, pievieno ananasus, smalki sagrieztu piparmētru un kinzu, majonēzi, sinepes, sāli pēc garšas un visu labi samaisa.
    • Sagriež tomātu, sarkano kāpostu un salātlapas.
    • Visu kārto starp divām tosterī vai uz pannas apceptām maizes šķēlēm.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+