Sviestmaize ar paipalu olu un bekonu

Sviestmaizes
Daina Lapiņa
9. decembris, 2020
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Sviestmaize
Foto: Andrejs Nikiforovs
Sviestmaize
Ir rīti, kad gribas ko vairāk par ierasto putru, vai ne? Tāpēc piedāvājam šādu, vienkārši īstenojamu ideju gardām un baudpilnām brokastīm.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
10m
  • Pannā sakarsē mazliet eļļas un tajā apgrozot cep bekona šķēlītes.
  • Bekonu noņem, samazina karstumu un turpat izcep četras paipalu olu vēršacis, pārkaisa sāli un piparus un noņem no pannas.
  • Izvēlas maizi, kas vislabāk garšo.
  • Maizes šķēles var pārziest ar sviestu, taču bez tā var arī iztikt, un pārklāj ar bazilika pesto.
  • Uz katras maizes šķēles kārto pārlocītu cepto bekonu, vēršaci, ķirštomāta pusīti un salātlapiņu.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

 

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+