Sviestmaize ar paipalu olu un bekonu

Ātri pagatavojamas gardas sviestmaizes.
Sviestmaizes
Daina Lapiņa
25. aprīlis

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
10m
  • Pannā sakarsē mazliet eļļas un tajā apgrozot cep bekona šķēlītes.
  • Bekonu noņem, samazina karstumu un turpat izcep četras paipalu olu vēršacis, pārkaisa sāli un piparus un noņem no pannas.
  • Izvēlas maizi, kas vislabāk garšo.
  • Maizes šķēles var pārziest ar sviestu, taču bez tā var arī iztikt, un pārklāj ar bazilika pesto.
  • Uz katras maizes šķēles kārto pārlocītu cepto bekonu, vēršaci, ķirštomāta pusīti un salātlapiņu.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs