• Šobrīd

    weather img

    Rīga +29°C Skaidrs, D/DA vējš, 1.54 m/s

    UZVARI CĪŅĀ AR BLAUGZNĀM

    Sparģeļi un pākšu pupiņas ar ingvera un sezama mērcīti

    Sparģeļi
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    3. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sparģeļi un pākšu pupiņas ar ingvera un sezama mērcīti
    Foto: Ieva Andersone
    Sparģeļi un pākšu pupiņas ar ingvera un sezama mērcīti
    Baudi kā uzkodu vai piedevu pamatēdienam! Viegla, veselīga un ļoti garda receptīte, gatavojoties pludmales sezonai!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    15m

     

     

    • Pagatavo mērci. Ingveru nomizo un smalki, smalki sakapā. Sezama sēklas uzmanīgi apgrauzdē. Sajauc ar etiķi, eļļu un soju. Atstāj ievilkties.
    • Sparģeļiem un pupiņām apgriež sausos galus, noblanšē un kārto uz garena šķīvja. Pasniedz pārlietus ar mērci.

     

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+