• Sparģeļu un olu kulteņa tostermaize

    Brokastis
    Daina Lapiņa
    1. maijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sparģeļu un olu kulteņa tostermaize
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Sparģeļu un olu kulteņa tostermaize
    Ideja karaliskām pavasara brokastīm: kraukšķīga maizes šķēle, pārklāta ar gaisīgu, sierīgu omleti un maigiem sparģeļiem.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    20m
    • Sparģeļiem nogriež cietos galus, liek pannā uz izklāta cepamā papīra, pārslaka eļļu, pārkaisa sāli un piparus. Krāsnī 200 grādu temperatūrā viegli apcep, aptuveni 5 minūtes.
    • Maizes šķēles apgrauzdē un pārziež ar sviestu.
    • Olas sakuļ ar sāli, pipariem un pienu. Pannā izkausē 1 ēdamkaroti sviesta, ielej sakultās olas, ļauj apcepties, tad ar lāpstiņu no pannas malām apmet uz vidu un apgrozot cep īsu brīdi, līdz kultenis ir izkarsis.
    • Iemaisa sarīvētu sieru, līdz tas izkūst, noņem no uguns.
    • Liek uz apgrauzdētajām maizes šķēlēm, katru pārliek ar 4–5 sparģeļiem, pārber ar gabaliņos sagrieztu un pannā sačurkstinātu bekonu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē