Sparģeļu un olu kulteņa tostermaize

Brokastis
Daina Lapiņa
1. maijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Sparģeļu un olu kulteņa tostermaize
Foto: Andrejs Nikiforovs
Sparģeļu un olu kulteņa tostermaize
Ideja karaliskām pavasara brokastīm: kraukšķīga maizes šķēle, pārklāta ar gaisīgu, sierīgu omleti un maigiem sparģeļiem.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
20m
  • Sparģeļiem nogriež cietos galus, liek pannā uz izklāta cepamā papīra, pārslaka eļļu, pārkaisa sāli un piparus. Krāsnī 200 grādu temperatūrā viegli apcep, aptuveni 5 minūtes.
  • Maizes šķēles apgrauzdē un pārziež ar sviestu.
  • Olas sakuļ ar sāli, pipariem un pienu. Pannā izkausē 1 ēdamkaroti sviesta, ielej sakultās olas, ļauj apcepties, tad ar lāpstiņu no pannas malām apmet uz vidu un apgrozot cep īsu brīdi, līdz kultenis ir izkarsis.
  • Iemaisa sarīvētu sieru, līdz tas izkūst, noņem no uguns.
  • Liek uz apgrauzdētajām maizes šķēlēm, katru pārliek ar 4–5 sparģeļiem, pārber ar gabaliņos sagrieztu un pannā sačurkstinātu bekonu.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+