• Salds enerģijas trieciens! Šokolādes un auzu pārsu našķis

    Deserti
    Daina Lapiņa
    28. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Šokolādes un auzu pārslu našķis
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Šokolādes un auzu pārslu našķis
    Brokastīm vai saldai pēcpusdienas pauzei ar kafiju. Vai vienkārši tāpat – lai iepriecinātu savējos nedēļas izskaņā. Garšīgs un veselīgs našķis, ko pagatavot mācēs katrs! Bez cepšanas!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Pagatavošana
    20m
    • Kokospienu uzkarsē, tajā iemaisa gabaliņos salauztu šokolādi, maisot izšķīdina vienmērīgu, pēc patikas pievieno liķieri vai citu alkoholu garšai.
    • Ber klāt auzu pārslu griljāžu, iemaisa un klāj 1–1 1/2 cm biezā kārtā ar cepampapīru izklātā kantainā vai apaļā veidnē.
    • Nolīdzina un pārkaisa vēl griljāžu.
    • Uz pāris stundām liek ledusskapī sastingt, tad sagriež gabaliņos.

     

    Griljāžai vajadzēs: 100 g auzu pārslu, 60 g cukura, 40 g sviesta. Pagatavo: pannā uzkarsētā sviestā ber auzu pārslas un cukuru, maisot karsē, līdz maisījums kļūst zeltaini brūns, tad atdzesē. Ja griljāžu vēlas smalkāku, to var sablendēt.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē