• Rozmarīna karbonādītes ar augļu un ogu salsu

    Pamatēdieni
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    12. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    **Rozmarīna karbonādītes ar augļu un ogu salsu**
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    **Rozmarīna karbonādītes ar augļu un ogu salsu**
    Lai gaļas un augļu kombinācija jūs nebiedē – maigs, sātīgs gaļas gabaliņš patiesībā izcili sapas ar sezonas augļu svaigumu un izteiktajām garšām. Šis pārītis būs gatavs zibens ātrumā – kamēr gaļa cepas, top salsiņa!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    20m
    • Karbonādes no abām pusēm ieziež ar eļļu, pārkaisa sāli un piparus. Liek cepties uz labi sakarsētas un ietaukotas grilpannas. Cep no abām pusēm apmēram 4 minūtes. Kamēr cūkgaļa grilējas, sviestu sajauc ar balzametiķi, ķiploku sāli un rozmarīnu.
    • Grilpannu noņem no uguns, karbonādes, nenoņemot no karstās pannas, no abām pusēm apziež ar pagatavoto garšaugu sviestiņu. Pārklāj ar foliju un atstāj izsilt apmēram 10 minūtes.
    • Pagatavo salsu, sajaucot visas sastāvdaļas.  
    • Gatavās karbonādes kārto uz šķīvjiem un pārslaka ar šķidrumu, kas izveidojies pannā. Pāri kārto augļu salsu.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē