Gurķim nogriež abus galus un gareniski pārgriež uz pusēm. Ar karoti izgrebj vidusdaļu ar sēklām, atstājot aptuveni puscentimetru biezu malu ar miziņu. Abas gurķa izdobtās puses izsusina, piepilda ar krēmsieru. Laša šķēli sadala un uzklāj vienai no gurķa pusēm, pārkaisa piparus un virsū piespiežot liek otru gurķa pusi, kas piepildīta ar krēmsieru. Sagriež 2–2 1/2 cm lielos gabalos, sasprauž ar irbulīšiem.
Šikās gurķa uzkodas ar lasi
Uzkodas
29. aprīlis, 2019
Komentēt

Vienkārši pagatavojama, bet šika gurķa uzkoda ar lasi.
- Sarežģītība
- Zema
- Izmaksas
- Vidējas
- Sagatavošanās
- 10m
- Pagatavošana
- 10m
- Kopējais laiks
- 20m