• Cepti kabači olīveļļā – viegli pagatavojama garšīga uzkoda

    Sāļās uzkodas
    Ilze Klapere
    18. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kabaču uzkoda
    Foto: Jānis Kairis
    Kabaču uzkoda
    Ļoti garšīga uzkoda garšaugu, ķiploku un olīveļļas marinādē. Var pasniegt kopā ar svaigu, grauzdētu maizi un citām uzkodām, piemēram, olīvām, saulē kaltētiem tomātiem u.c.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

    Provansas garšvielu maisījumu (sastāvā ir oregano, rozmarīns, timiāns, pupumētra, salvija u.c.) var aizstāt arī tikai ar oregano vai timiānu.

    Aromātisko ķiploku un garšvielu eļļu pēc tam izkāš caur smalku sietu vai marli, ielej tīrā pudelē, liek ledusskapī un lieto salātiem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē