Simnela kūka

Tortes
15. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Simnela kūka recepte
Simnela kūka recepte
Mūsdienās Simnela kūka vismaz britu salās saistās ar Lieldienu našķi – saldu kā pavasara saulīte. Garšas ziņā Simnela kūka ir dāsna: tā ir debešķīgi salda, bagāta garšvielām, taukvielām, riekstiem un žāvētiem augļiem. Tradicionāli kūku klāj mandeļu pastas vai marcipāna kārta un 11 marcipāna bumbiņas, kas attēlo Jēzus patiesos mācekļus (bez Jūdas). Reizēm vienpadsmit bumbiņu viducī gozējas lielāka bumbiņa – Jēzus simbols.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
18-20 cm veidnes diametrs
Izmaksas
Vidējas


PADOMS!
Lai veltnējot marcipāns neliptu pie pamatnes un veltņa, to pārkaisa ar pūdercukuru.

 

Lasi citur

 

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+