• Simnela kūka

    Tortes
    15. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Simnela kūka recepte
    Simnela kūka recepte
    Mūsdienās Simnela kūka vismaz britu salās saistās ar Lieldienu našķi – saldu kā pavasara saulīte. Garšas ziņā Simnela kūka ir dāsna: tā ir debešķīgi salda, bagāta garšvielām, taukvielām, riekstiem un žāvētiem augļiem. Tradicionāli kūku klāj mandeļu pastas vai marcipāna kārta un 11 marcipāna bumbiņas, kas attēlo Jēzus patiesos mācekļus (bez Jūdas). Reizēm vienpadsmit bumbiņu viducī gozējas lielāka bumbiņa – Jēzus simbols.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    18-20 cm veidnes diametrs
    Izmaksas
    Vidējas


    PADOMS!
    Lai veltnējot marcipāns neliptu pie pamatnes un veltņa, to pārkaisa ar pūdercukuru.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē