• Šobrīd

    weather img

    Rīga +13°C

    Tomāti želejā — fotorecepte soli pa solim

    Konservēšana
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    22. marts, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Klasiska tomātu konservēšanas recepte, kas līdz pat pavasarim ļaus izbaudīt pikantu un piesātinātu tomātu garšu!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    50m
    33 vērtējumi
    4.55/5

     

    Noderīgi:

    Želatīna veidi mēdz būt dažādi, tādēļ visdrošāk ir ievērot uz paciņas rakstīto instrukciju!
    Šī recepte tapusi ar Vācijā ražotu želatīnu, viena paciņa paredzēta 0,5 l sarecināšanai.
    Uz burciņu viena ēdamkarote želantīna.

    Imēģini arī:

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

     

    Veselība - Parūpējies par savu sirdi!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+