Šokolādes un bumbieru tarte no Francijas

Šokolādes tarte ar bumbieriem ir klasisks deserts, ko pazīst ikviens francūzis. Tas ir reizē salds un bagātīgs, bet bumbieri tam piešķir vajadzīgo svaigumu un mitrumu.
Tartes, tartletes
1. oktobris, 2018

Saglabāt

Šokolādes un bumbieru tarte recepte
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas

Gatavo mīklu

 

Gatavo pildījumu

  1. Lielā bļodā sakuļ krējumu, cukuru, vaniļas cukuru un olas. To visu pārlej bumbieriem.
  2. Cep 180 grādos aptuveni 40 minūtes.
  3. Pasniedz siltu. 

 

Ja vēlas, var pasniegt ar vienkāršu šokolādes mērci, ko pagatavo, izkausējot 100 gramus tumšās šokolādes un tai nedaudz pievienojot konservēto bumbieru sulu, līdz iegūts tīkams biezums. 

Novērtē rakstu

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Ievas Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

Auto Bild

Ievas Māja

Ievas Receptes

Ievas Dārzs