Cepts ābols ar marcipānu un valriekstiem

Deserti
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
10. janvāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Cepts ābols ar marcipānu un valriekstiem
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Cepts ābols ar marcipānu un valriekstiem
Šī ir recepte ceptu ābolu mīļotājiem – marcipāns un valrieksti ceptajam ābolam piešķir lielisku garšu kombināciju.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
3
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
40m
Kopējais laiks
55m

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+