• Vienkāršais rupjmaizes kārtojums

    Latvijas virtuve
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    9. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rupjmaizes kārtojums recepte
    Foto: Ieva Andersone
    Rupjmaizes kārtojums recepte
    Vienkāršs, latviešu iecienīts deserts ar rudzu maizes, putukrējuma un ievārījuma kārtām. Rupjmaizes rīvmaizi var pagatavot arī mājās!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti
    1 vērtējums
    5/5

    PADOMI
    Rīvmaizi var pagatavot arī mājās:
    •Maizi sagrauzdē cepeškrāsnī, (150 °C grauzdē apmēram
    10–15 minūtes, šķēlītes izliekot vienā slānī), salauž to mazos gabaliņos. 
    •Gabaliņus saber blenderī un sasmalcina vēlamā smalkumā. 
    •Maizi (maizes doniņas u. c.), līdz tā sakrājas pietiekošā daudzumā rīvmaizei, var glabāt saldētavā, slēgtā traukā.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē