Romiešu salātu lapas ar kūpinātas zivs salātiem un

Sāļās uzkodas
2. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Romiešu salātu lapas ar kūpinātas zivs salātiem un majonēzi
Romiešu salātu lapas ar kūpinātas zivs salātiem un majonēzi
Viegli pagatavojamas, bet šikas uzkodas, kas lieliski garšos ar sausu baltvīnu vai rozā vīnu.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas

Majonēzes gatavošana ir vienkārša, ja ievēro divus likumus: visām sastāvdaļām jābūt istabas temperatūrā, un majonēze jākuļ ar roku – ar putojamo slotiņu. Bļodā liek olas dzeltenumus, sinepes, etiķi un šķipsnu sāls. Sakuļ. Nepārtraukti kuļot, pamazām pievieno olīveļļu – sākumā pa vienai pilītei, tad pa lielākai pilītei, un, ja veicas labi, var liet olīveļļu tievā strūkliņā. Tikai nepārtrauc putošanu! Lai bļoda nedancotu pa galdu, zem tās paliek mitru dvieli. Kad visa eļļa iekulta, pa daļām iekuļ citrona sulu. Pagaršo, pievieno vēl sāli, piparus vai sinepes. Ja procesa laikā majonēze saiet kunkuļos, to var viegli labot, pieliekot vēl sinepes un rūpīgi sakuļot, pēc tam turpina pēc receptes.

Lasi citur

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+