Pica ar vītinātu šķiņķi

Picas
Ievas Virtuve
26. novembris, 2020
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Pica ar vītinātu šķiņķi
Foto: Andrejs Nikiforovs
Pica ar vītinātu šķiņķi
Ģimenes filmu vakaros nav labāka pavadoņa pašu gatavota pica!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
1st
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
1st 20m

Pagatavo mīklu, visas sastāvdaļas sajaucot un samīcot līdz mīkla nelīp pie rokām. Pārklāj ar plēvi un noliek uz stundu siltā vietā uzrūgt. 

Uz izklāta cepampapīra plāni izrullē apļa formā. Mazu maliņu visapkārt atstāj nedaudz biezāku. 

Pārklāj ar tomātu mērci, mazu maliņu atstājot brīvu.

Mērci pārkaisa ar sarīvētu Čedaras sieru, plārklāj ar gabaliņos sagrieztiem kaltētiem tomātiem, olīvām, kaperiem un gabaliņos sagrieztu mocarellas sieru. Pārkaisa ar pipariem, var pārslacīt ar šļuku olīveļļas. 

Cep krāsnī 220C temperatūrā līdz siers pakusis un virsiņa skaisti apcepusies. 

Picu izņem no krāsns, pārklāj ar šķiņķi un baziliku. Sagriež gabalos. 

 

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+