• Nepārspējama klasika! Cūkgaļas kotletes

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    15. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kotletes
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Kotletes
    Recepte, ko saglabāt – maigas, sulīgas, aromātiskas kotletes. Noderēs gan ikdienas vakariņām, gan svētku galdam!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    • Baltmaizes šķēles pārlej ar pusglāzi ūdens, ļauj izmirkt.
    • Tad tās nenospiestas liek pie maltās cūkgaļas, pievieno arī sasmalcinātu vai sarīvētu sīpolu, saberztu ķiploka daiviņu, olas dzeltenumu, nepilnu tējkaroti sāls un piparus.
    • Masu labi izmīca, lai tā kļūst gluda un viendabīga.
    • No masas ar plaukstām veido bumbas, viegli saplacina.
    • Apviļātas miltos liek pannā sakarsētā eļļā, apgrozot no abām pusēm cep brūnas, tad nelielā karstumā zem uzlikta vāka brīdi vēl pasautē, līdz kotletes izkarst cauri.
    • Kotletēm klāt var pasniegt dārzeņu salātus, zaļumus.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē