• Zviedru gaļas bumbiņas

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    3. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Zviedru gaļas bumbiņas
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Zviedru gaļas bumbiņas
    Klasika, ko mīl visā pasaulē – leģendārās zviedru gaļas bumbiņas. Pagatavo jau šovakar!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    40m
    • Maizes šķēlēm nogriež garozu, pārlej ar pienu un atstāj izmirkt.
    • Tad liek bļodā kopā ar malto gaļu, olām, sasmalcinātu sīpolu un garšvielām.
    • Masu labi izmīca, lai tā ir viendabīga un vijīga. Tad ar plaukstām to saviļā valriekstu lieluma bumbiņās. 
    • Pa daļām liek pannā, kur ir uzkarsēts eļļas un sviesta maisījums, apgrozot no visām pusēm izcep un tad no pannas noņem.
    • Turpat pannā palikušajās taukvielās, pēc vajadzības pievienojot vēl, pagatavo mērci.
    • Pannā ber 2 ēdamkarotes miltu, karsējot un maisot sabrūnina. Iemaisa 2 glāzes piena, pievieno sāli un piparus, apmaisot vāra, līdz mērce sabiezē.
    • Gaļas bumbiņas pasniedz, pārlietas ar mērci, klāt liekot brūkleņu ievārījumu un kartupeļu biezeni.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē