Zviedru gaļas bumbiņas

Maltās gaļas ēdieni
Ievas Virtuve
16. novembris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Zviedru gaļas bumbiņas
Foto: Andrejs Nikiforovs
Zviedru gaļas bumbiņas
Klasika, ko mīl visā pasaulē – leģendārās zviedru gaļas bumbiņas. Pagatavo jau šovakar!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
40m
  • Maizes šķēlēm nogriež garozu, pārlej ar pienu un atstāj izmirkt.
  • Tad liek bļodā kopā ar malto gaļu, olām, sasmalcinātu sīpolu un garšvielām.
  • Masu labi izmīca, lai tā ir viendabīga un vijīga. Tad ar plaukstām to saviļā valriekstu lieluma bumbiņās. 
  • Pa daļām liek pannā, kur ir uzkarsēts eļļas un sviesta maisījums, apgrozot no visām pusēm izcep un tad no pannas noņem.
  • Turpat pannā palikušajās taukvielās, pēc vajadzības pievienojot vēl, pagatavo mērci.
  • Pannā ber 2 ēdamkarotes miltu, karsējot un maisot sabrūnina. Iemaisa 2 glāzes piena, pievieno sāli un piparus, apmaisot vāra, līdz mērce sabiezē.
  • Gaļas bumbiņas pasniedz, pārlietas ar mērci, klāt liekot brūkleņu ievārījumu un kartupeļu biezeni.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+