• Marinēti redīsi

    Konservēšana
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    19. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Marinēti redīsi
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Marinēti redīsi
    Jā, marinēt var ne tikai gurķīšus, bet arī redīsus! Tā būs forša, kraukšķīga piedeva tavā nākamajā grilballītē – līdzās grilētas gaļas gabaliņam, grilētam sieram vai maigiem kartupelīšiem!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    • Katliņā ielej etiķi, pievieno medu, salauztu citronzāles stiebru, rīvētu ingveru un sinepju sēklas, pielej ceturtdaļu glāzes ūdens, apmaisot uzvāra un tad īsu brīdi pavāra.
    • Pēc tam atdzesē līdz istabas temperatūrai un izkāš, biezumus izmet.
    • Aizvākojamu trauku pilda ar redīsu pusītēm, pārlej marinādi, traukam uzliek vāku un līdz lietošanai tur ledusskapī.

    *Var sagatavot piknikam jau pāris dienu iepriekš!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē