• Šobrīd

    weather img

    Rīga +28°C Daļēji apmācies, DA vējš, 2.57 m/s

    UZVARI CĪŅĀ AR BLAUGZNĀM

    Marinēti redīsi

    Redīsi
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    19. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Marinēti redīsi
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Marinēti redīsi
    Jā, marinēt var ne tikai gurķīšus, bet arī redīsus! Tā būs forša, kraukšķīga piedeva tavā nākamajā grilballītē – līdzās grilētas gaļas gabaliņam, grilētam sieram vai maigiem kartupelīšiem!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    • Katliņā ielej etiķi, pievieno medu, salauztu citronzāles stiebru, rīvētu ingveru un sinepju sēklas, pielej ceturtdaļu glāzes ūdens, apmaisot uzvāra un tad īsu brīdi pavāra.
    • Pēc tam atdzesē līdz istabas temperatūrai un izkāš, biezumus izmet.
    • Aizvākojamu trauku pilda ar redīsu pusītēm, pārlej marinādi, traukam uzliek vāku un līdz lietošanai tur ledusskapī.

    *Var sagatavot piknikam jau pāris dienu iepriekš!

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+