Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam nākamajam gadam!
ABONĒT!
  • Krāsnī cepti saldie kartupeļi ar kārdinošu pildījumu

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    5. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Krāsnī cepti saldie kartupeļi
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Krāsnī cepti saldie kartupeļi
    Pildīti saldie kartupeļi ir sātīgs ēdiens, ko pagatavot vakariņās pēc darba dienas beigām. Pagatavošana prasīs vien desmit minūtes – tik vien, cik jāpagaida, līdz viss gatavs.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    1st 10m
    Kopējais laiks
    1st 20m
    • Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
    • Batātes ar dakšiņu sadursta, liek pannā uz ieklāta cepampapīra un apgrozot cep mīkstas – apmēram 50–60 minūtes.
    • Brokoli blanšē sālsūdenī, nokāš un sadala ziedkopās, vistu šķiņķīšus sagriež gabaliņos, ķirštomātiņus pārgriež uz pusēm, pētersīļus sasmalcina, visu sajauc, pievieno arī pusi rīvētā siera, iemaisa eļļu, laima sulu, sāli un piparus.
    • Ceptās batātes dziļi visā garumā iešķeļ, piepilda ar sagatavoto maisījumu, pārber atlikušo sieru. Liek krāsnī (atkal 200 grādu temperatūrā) un cep aptuveni 15 minūtes, līdz siers ir pakusis un pildījums izkarsis.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē