• Šobrīd

    weather img

    Rīga +16°C Daļēji saulains, R/DR vējš, 1.54 m/s

    Klasisks našķis. Zemenes šokolādē

    Zemenes
    Daina Lapiņa
    14. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Zemenes šokolādē
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Zemenes šokolādē
    Elegants un tik viegli pagatavojams našķis. Izbaudi, kamēr zemeņu laiks vēl nav galā!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    • Lielām, tīrām, sausām zemenēm nogriež zaļās kauslapiņas, dibentiņus apmērcē izkausētā šokolādē, lieko notecina.
    • Liek  uz izklātas folijas vai cepampapīra, ledusskapī sastindzina.
    • Kad šokolāde sastingusi, zemenēm nogriež augšdaļu. Mīkstu krēmsieru sakuļ, sajauc ar pūdercukuru un vaniļas cukuru, iemaisa saputotu saldo krējumu.
    • Liek konditorejas maisiņā ar robotu uzgali, katrai zemenei uzspiež krēma cepuri, pārkaisa ar smalki sakapātām pistācijām.

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Daba un Dzīvnieki

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Abonē