Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam nākamajam gadam!
ABONĒT!
  • Klasisks našķis. Zemenes šokolādē

    Deserti
    Daina Lapiņa
    14. maijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Zemenes šokolādē
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Zemenes šokolādē
    Elegants un tik viegli pagatavojams našķis. Izbaudi, kamēr zemeņu laiks vēl nav galā!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    • Lielām, tīrām, sausām zemenēm nogriež zaļās kauslapiņas, dibentiņus apmērcē izkausētā šokolādē, lieko notecina.
    • Liek  uz izklātas folijas vai cepampapīra, ledusskapī sastindzina.
    • Kad šokolāde sastingusi, zemenēm nogriež augšdaļu. Mīkstu krēmsieru sakuļ, sajauc ar pūdercukuru un vaniļas cukuru, iemaisa saputotu saldo krējumu.
    • Liek konditorejas maisiņā ar robotu uzgali, katrai zemenei uzspiež krēma cepuri, pārkaisa ar smalki sakapātām pistācijām.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē