• «KFC», «Lido» un «Vapiano» pārtrauc sadarbību ar ēdienu piegādes platformu «Wolt»

    Ēdiens
    Ziņu aģentūra LETA
    11. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Wolt.com
    Izklaides un ēdināšanas grupa «Apollo Group», kas pārvalda «Lido», ātrās ēdināšanas tīklu «KFC», restorānu «Vapiano», «O’Learys» un «CHI», pārtrauc sadarbību ar ēdienu piegādes platformu «Wolt», aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

    Tādējādi šo ēdinātāju gatavoto ēdienu piegāde turpmāk būs iespējama tikai ar «Bolt Food» lietotnes starpniecību. «Apollo Group» sadarbībā ar «Bolt Food» nodrošinās piegādes no 28 ēdināšanas vietām.

    «Apollo Group» valdes loceklis Mauri Dorbeks skaidroja, ka «Bolt Food» kā stratēģiskais partneris izvēlēts, pamatojoties uz iepriekšējo pozitīvo pieredzi. Sadarbība nepieciešama, lai ierobežotu piegādes nodrošinātāju skaitu, ar kuriem uzņēmuma restorāniem ir jāsastrādājas.

    Sadarbības ietvaros «Bolt Food» klientiem ir iespēja pasūtīt maltīti ar piegādi no piecām tīkla «KFC» ēdināšanas vietām, 19 uzņēmuma «Lido» lokācijām, diviem itāļu zīmola «Vapiano» restorāniem, sporta bāra un restorāna «O’Learys», kā arī austrumu virtuves «CHI».

    «Wolt» vadītāja Baltijā Līsa Ristala aģentūrai LETA sacīja, ka konkurence tirgū par klientiem veicina ekonomiku kopumā un sniedz plašākas iespējas restorāniem un iedzīvotājiem kā pakalpojuma saņēmējiem. «Kāds pievienojas mūsu platformai, kāds aiziet – tā ir biznesa ikdiena, uz ko neskatoties «Wolt» visās Baltijas valstīs turpina strādāt ar peļņu un turpina savu izaugsmes stāstu," atzīmēja Ristala.

    Viņa arī norādīja, ka «Wolt» mērķis ir nodrošināt restorāniem papildu pārdošanas kanālu, un, ja uz laiku vai patstāvīgi ir vēlme to darīt citā platformā, uzņēmumiem ir visas tiesības pieņemt šādus biznesa lēmumus. «Esam atvērti, ja nākotnē restorāni atkal vēlēsies pievienoties «Wol» platformai," piebilda «Wolt» vadītāja Baltijā.

    Jau vēstīts, ka «Apollo Group» pieder grāmatnīcas «Apollo», kinoteātri «Apollo», filmu izplatīšanas kompānija «Baltic Film Distribution», sulu bāri «Blender», saldējuma kafejnīcas «IceCafe», restorāni «O’Learys», «Valpiano» un ātrās ēdināšanas tīkls «KFC», kā arī 51% daļa uzņēmumā «Lido».

    Latvijā «Bolt Food» nodrošinātā ēdienu piegāde ir pieejama Rēzeknē, Rīgā, Jelgavā, Jūrmalā, Liepājā, Daugavpilī un Ventspilī. Šobrīd «Bolt Food» pakalpojumi ir pieejami vairāk nekā 70 pilsētās 20 valstīs Eiropā un Āfrikā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē