• Ideja ģimenes vakariņām: Pikantais gaļas sautējums

    Pamatēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    5. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pikantais maltās gaļas sautējums
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Pikantais maltās gaļas sautējums
    It kā gluži vienkārša recepte, taču rezultāts būs patiešām lielisks. Recepte ātrām ģimenes vakariņām, ko galdā var celt arī kādā īpašā brīvdienu vakarā. Ja pie sirds iet temperamentīgi ēdieni, šī recepte kļūs par biežu ciemiņu tavā virtuvē!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    40m

     

    • Pannā sakarsētā eļļā apmaisot cep malto gaļu, līdz tā zaudē sarkano krāsu.
    • Pievieno sasmalcinātu sīpolu un mazos gabaliņos sagrieztu papriku, arī tos apcep.
    • Pārkaisa sāli un čili pārslas, pārlej buljonu un etiķi, pievieno konservētos tomātus un noskalotas pupiņas, uzvāra.
    • Liek klāt makaronus, lēni vāra, līdz tie mīksti.
    • Pēc garšas iemaisa cukuru un pārējās garšvielas.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē