• Šobrīd

    weather img

    Rīga +14°C Daļēji apmācies, ZR vējš, 2.57 m/s

    UZVARI CĪŅĀ AR BLAUGZNĀM

    Garneļu un makaronu salāti

    Jūras veltes
    Sandija Šēnberga
    14. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Garneļu un makaronu salāti
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Garneļu un makaronu salāti
    Vienkārši pagatavojami, vasarīgi salāti, ko celt galdā dārza svētkos. Šī recepte paredzēta traukam trīs litru tilpumā, sanāks apmēram 8–10 porcijas.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m
    • Makaronus izvāra, nokāš un samaisa ar pesto.
    • Avokado sablendē un sajauc ar citrona sulu, sāli un pipariem.
    • Tomātus pārgriež uz pusēm, pārslaka ar olīveļļu, sāli, pipariem un samaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
    • Gurķus no divām pusēm (līdz sēklām) ar dārzeņu mizotāju sagriež garās šķēlēs, atlikušo – kubiņos. Šķēles pārkaisa ar sāli, pipariem un sarullē.
    • Garneles notīra. Salātus sagriež.
    • Mērcei kārtīgi samaisa visas sastāvdaļas un sāk kārtot traukā vai bļodā – pirmo liek mērci,
    • tad salātus, garneles, gurķu kubiņus, makaronus, avokado mērci.
    • Gar malu kārto gurķu rullīšus, vidū liek tomātus.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+