Fusilli ar spinātu un pētersīļu krēmu un vistas gaļu

RŪDOLFS receptes
4. novembris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Sarežģītība
Zema
Personas
2
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
5m
Kopējais laiks
35m

Pagatavo vistas fileju, vispirms apcepot uz pannas, pēc tam līdz galam izcepot cepeškrāsnī.

Izvāra makaronus. Kamēr tie vārās, pagatavo mērci, kurā makaronus iemaisīs, – sakapā ķiploku un apcep uzkarsētā eļļā, pievieno krēmu un uz pusēm vai četrās daļās sagrieztus tomātus.

Tomātus liek pēdējos un cep īsu brīdi.

Makaronus nokāš un pievieno mērcei, visu izmaisa. Pasniedz ar sagrieztu vistas fileju, pārkaisa sieru un rotā ar baziliku.

Produktus iespējams iegādāties: RIMI hipermārketos, Maxima XXX, Sky, Stockmann u.c. Pilnu Rūdolfs produktu klāstu meklē http://www.latekofood.lv/lv/produkti/auglu-un-darzenu-kremi

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs