• Fusilli ar spinātu un pētersīļu krēmu un vistas gaļu

    Receptes
    4. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    2
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    5m
    Kopējais laiks
    35m

    Pagatavo vistas fileju, vispirms apcepot uz pannas, pēc tam līdz galam izcepot cepeškrāsnī.

    Izvāra makaronus. Kamēr tie vārās, pagatavo mērci, kurā makaronus iemaisīs, – sakapā ķiploku un apcep uzkarsētā eļļā, pievieno krēmu un uz pusēm vai četrās daļās sagrieztus tomātus.

    Tomātus liek pēdējos un cep īsu brīdi.

    Makaronus nokāš un pievieno mērcei, visu izmaisa. Pasniedz ar sagrieztu vistas fileju, pārkaisa sieru un rotā ar baziliku.

    Produktus iespējams iegādāties: RIMI hipermārketos, Maxima XXX, Sky, Stockmann u.c. Pilnu Rūdolfs produktu klāstu meklē http://www.latekofood.lv/lv/produkti/auglu-un-darzenu-kremi

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+