• Šobrīd

    weather img

    Rīga +14°C Daļēji apmācies, Z/ZR vējš, 5.14 m/s

    Cepti ziedkāposti ar cūkgaļu

    Cūkgaļa
    Daina Lapiņa
    28. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cepti ziedkāposti ar cūkgaļu
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Cepti ziedkāposti ar cūkgaļu
    Ātri, gardi, veselīgi. Liesā cūkgaļas karbonāde ar ziedkāpostiem un viegl, pikantu čili mērcīti. Piecpadsmit minūtes un galdā būs vieglas, taču sātīgas vakariņas.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m
    1 vērtējums
    5/5
    • Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, pannā sakarsētā eļļā apgrozot strauji apcep, pārkaisa ar sāli un pipariem un no pannas noņem.
    • Pannā papildina eļļu, tajā liek rozetēs sadalītu ziedkāpostu, apgrozot apcep, pievieno ripiņās sagrieztu puravu, arī to apcep.
    • Tad pārlej pusglāzi ūdens un 6 ēdamkarotes (var vairāk) čili mērces, pannai uzliek vāku un dažas minūtes visu pasautē.
    • Pievieno ceptos gaļas gabaliņus, iemaisa un pāris minūtes izkarsē.
    • Pēc garšas iemaisa sāli, piparus, pārkaisa sagrieztus sīpollokus.

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+