• Cepta prosa ar dārzeņiem un olu

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    13. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cepta prosa ar dārzeņiem un olu
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Cepta prosa ar dārzeņiem un olu
    Aromātiska, dārzeņiem bagāta recepte – bagātīga un veselīga piedeva vai viegls, veģetārs pamatēdiens.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m

     

    • Prosu sālsūdenī izvāra pēc norādījuma uz iepakojuma, atdzesē.
    • Dārzeņus – sīpolu, papriku, burkānu – sagriež mazos kubiņos, pannā sakarsētā eļļā apmaisot apcep.
    • Liek klāt mazās ziedkopiņās sadalītu brokoli un zirnīšus, sasmalcinātus ķiplokus, mazā karstumā dažas minūtes pasautē.
    • Dārzeņus pabīda pannas malā, papildina eļļu, brīvajā daļā lej un maisot ātri cep sakultas olas.
    • Kopā ar atdzesētu prosu olas sajauc ar dārzeņiem.
    • Pārlej sojas mērci, pievieno arī sāli un piparus, brīdi vēl visu izkarsē un pasautē, tad no uguns noņem.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē