• Skaisti un vienkārši: Budas bļoda ar olu un griķiem

    Pamatēdieni
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    6. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Budas bļoda ar griķiem un olu
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Budas bļoda ar griķiem un olu
    Lai palutinātu sevi ar modīgo Budas bļodu, nav nepieciešami glauni produkti – lielākā daļa jau droši vien atrodas tavā virtuvē!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m
    • Cukīni sagriež 6–7 mm biezās šķēlēs, nomizotus sīpoliņus pārgriež uz pusēm, pārslaka ar eļļu un citrona sulu, pārkaisa sāli, piparus un Provansas garšaugu maisījumu, liek uz cepampapīra un krāsnī 200 grādu temperatūrā apgrozot izcep mīkstus.
    • Mērcei sajauc visas sastāvdaļas.
    • Bļodā liek griķus, virsū visapkārt kārto ceptās cukīni šķēles, brokoļus, šķēlītēs sagrieztu bietīti, sīpoliņu pusītes, burkāna strēmeles, pētersīļu lapiņas, pārlaista pagatavoto mērci.
    • Bļodas vidū liek uz pusēm pārgrieztu olu, pārkaisa piparus.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē