• Šobrīd

    weather img

    Rīga +21°C Skaidrs, Z/ZR vējš, 4.12 m/s

    Ar griķiem pildītas paprikas

    Paprika
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    2. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ar griķiem pildītas paprikas
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Ar griķiem pildītas paprikas
    Jā, papriku pildīšanai labi der ne tikai rīsi, bet arī griķi! Ja esi griķu cienītājs, tad tā pat būs garšīgāk! Turklāt arī ātrāk, kā arī rīsiem. Izmēģini šo recepti un padod tālāk!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    30m
    Kopējais laiks
    1st

     

    • Sīpolu sasmalcina, burkānu sarīvē rupjās skaidās, pannā sakarsētā eļļā apmaisot apcep.
    • Liek klāt sakapātus ķiplokus un sadrupinātu malto gaļu. Pārkaisa malto papriku, apmaisot cep apmēram 5 minūtes.
    • Pievieno griķus un konservētos tomātus, pieber sāli, piparus.
    • Reizēm apmaisot, lēni sautē, līdz griķi ir mīksti un masa sasautējusies bieza. Ja griķi nav vēl pietiekami mīksti, papildina ar nedaudz karsta ūdens.
    • Pa to laiku paprikām nogriež galus ar kātiņu, iztīra iekšpusi.
    • Kad sautējums ir gatavs, to padzesētu pilda paprikās, uzliek nogrieztos galus kā vāciņus un liek cepamveidnē.
    • Ja pildījums paliek pāri, to liek veidnē blakus paprikām. Krāsnī 200 grādu temperatūrā cep 25–30 minūtes.

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+