• Aveņu ķīselis ar krējuma klimpām. Var izmantot arī saldētas ogas!

    Deserti
    Daina Lapiņa
    23. novembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Saldais ēdiens ir brīnišķīgs punkts uz «i» pēc gardām pusdienām, vai ne? Un tieši brīvdienas ir tās, kad to var atļauties nesteidzīgi pagatavot un arī izbaudīt!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    2
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    1st 30m
    Kopējais laiks
    2st
    2 vērtējumi
    5/5

    Vēl idejas desertiem:

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē