• Meklēt recepti

    Aukstā biešu zupa ar kefīru. Siltās sezonas top ēdiens!

    Aukstās zupas
    Daina Lapiņa
    2. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gvido Kajons
    Šai zupai ir daudz variāciju, gan ar vārītiem kartupeļiem, gan bez, gan ar vārītu gaļu un citām piedevām pēc patikšanas. Bet viens ir skaidrs, ka klasiska aukstā biešu zupa ir latviešu iecienīts ēdiens siltā laikā!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    20m
    11 vērtējumi
    5/5

    Padomi:

    • Auksto zupu pirms pasniegšanas kārtīgi jāatdzesē ledusskapī. Ja vieta atļauj, var pat uz pusstundu ielikt saldētavā.
    • Kefīru var maisīt arī ar paniņām, vai izmantot tikai paniņas, tā aukstā zupa sanāks šķidrāka un «plānāka».
    • Labu garšu aukstajai zupai piešķir gurķu marināde – droši kādu šļuku var liet klāt!

     

    Vēl aukstās zupas:

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk