• Aukstā biešu zupa ar kefīru. Siltās sezonas top ēdiens!

    Aukstās zupas
    Daina Lapiņa
    1. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gvido Kajons
    Šai zupai ir daudz variāciju, gan ar vārītiem kartupeļiem, gan bez, gan ar vārītu gaļu un citām piedevām pēc patikšanas. Bet viens ir skaidrs, ka klasiska aukstā biešu zupa ir latviešu iecienīts ēdiens siltā laikā!
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti
    8 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē