• Šobrīd

    weather img

    Rīga -5°C Mākoņains, DA vējš, 3.09 m/s

    Apšu beciņu zupa

    Zupas
    Daina Lapiņa
    2. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Beku zupa
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Beku zupa
    Bagātīga un krēmīga beciņu zupa. Tik eleganta, ka iederēsies arī svētku galdā! Turklāt pagatavošana aizņems nepilnu pusstundu!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m
    1 vērtējums
    5/5
    • Beciņas sagriež gabaliņos, sīpolu un ķiplokus sasmalcina, liek katliņā sakarsētā sviestā, kam pieliets nedaudz eļļas, pieliek arī pāris timiāna zariņu, tad nelielā karstumā, reizēm apmaisot, cep apmēram 5 minūtes.
    • Pārkaisa sāli, piparus un miltus, maisot apcep. Pielej vīnu un buljonu, lēni vāra minūtes desmit.
    • Tad izņem smukākos sēņu gabaliņus un atliek greznošanai, izņem arī timiāna zariņus un laurlapu, zupu sablendē.
    • Lej klāt pienu un krējumu, pēc garšas pieber sāli un piparus.
    • Zupu atkal uzkarsē un pievieno gabaliņos sagrieztu brī sieru, kam nomizota pelējuma garoziņa, labi samaisa, lai tas izkūst.
    • Zupu sadala porcijās, virsū liek atliktos sēņu gabaliņus, grezno ar mazu timiāna vai rozmarīna zariņu un tējkaroti krējuma.

     

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+