• airBaltic ziemas sezonā nodrošinās savienojumus ar Eiropas biznesa centriem un atpūtas galamērķiem

    Atpūta
    Santa.lv
    Santa.lv
    26. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Sākot ar 25. oktobri spēkā stājas Latvijas lidsabiedrības airBaltic ziemas sezonas lidojumu grafiks. Šajā sezonā airBaltic plāno Rīgu savienot ar 40 galamērķiem savā maršrutu tīklā, piedāvājot lidojumus uz Eiropas lielākajiem biznesa centriem, kā arī atsevišķiem atpūtas un slēpošanas galamērķiem.

    Plānotais ziemas sezonas lidojumu grafiks iekļauj tādus slēpošanas galamērķus kā Kitile, Minhene, Vīne, Zalcburga, Cīrihe, Ženēva, Milāna, Verona un daudzus citus.

    Papildus tam, ja epidemioloģiskā situācija ļaus, tad lidsabiedrība savienos Rīgu ar vairākiem saulainiem atpūtas galamērķiem, tostarp Larnaku vai Romu.

    Šobrīd airBaltic veic tiešos lidojumus no Rīgas, Tallinas un Viļņas uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un populāriem atpūtas galamērķiem. Ar pilnu airBaltic lidojumu sarakstu iespējams iepazīties uzņēmuma mājaslapā www.airbaltic.com.

    Rūpējoties par pasažēiru drošību, airBaltic ieviesuši stingrus drošības pasākumus un lidojumus organizē, ņemot vērā atbildīgo iestāžu rekomendācijas. Visiem pasažieriem airBaltic lidojumos tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes.

    Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļošanas noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc vienmēr pārliecinieties, ka esat iepazinušies ar jaunāko informāciju.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē