• Renault prezentē modernizēto Trafic Combi un SpaceClass

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    4. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Renault sniedz ieskatu savā jaunajā Trafic pasažieru pārvadājumu automobiļu klāstā, kas sastāv no diviem modeļiem – jaunā Renault Trafic Combi un jaunā Renault SpaceClass.

    Trafic Combi ir īpaši paredzēts pasažieru pārvadājumiem (uzņēmumiem vai vietējām pašvaldībām) un lielām ģimenēm.

    Trafic Combi un SpaceClass sevi piesaka ar jaunu horizontālu dzinēja pārsegu un vertikālu režģi, kas piešķir izteiktāku robustumu. Vienlaikus pamanāmi ir arī jaunie buferi un pilnie LED lukturiem, ko savieno hroma līnija, atspoguļojot Renault identitātei raksturīgo C-formu.

    Atjauninātais Trafic Combi un SpaceClass ir aprīkoti ar elektroniski saliekamiem spoguļiem, jauniem 17-collu diskiem ar dimanta efektu SpaceClass modelī un elegantākiem dekoratīvajiem diskiem. Tie ir pieejami septiņos toņos, ieskaitot jauno Rouge Carmin.

    Modernizēto informācijas paneli izceļ horizontāla līnija, kura iestiepjas arī durvju paneļos. Tas rada iespaidu par plašāku telpu. Interjers iekļauj arī jaunas uzglabāšanas iespējas. Pārnesumkārbas svira un gaisa kondicionēšanas kontroles  pārslēgu pogas un kontūras ir izrotātas ar hromu. Modernizētie Trafic Combi un SpaceClass saglabā klientu vidū ļoti iecienītu īpašību – kravas tilpumu līdz pat 1,8 m³ un modularitāti līdz pat 9 pasažieru vietām.

    Ar 86 litru uzglabāšanas tilpumu kabīnē Trafic Combi un SpaceClass piedāvā vienkāršāku pieeju glabāšanas telpām un iet vēl vienu soli uz priekšu ar jaunu Easy Life atvilktni – 6 litru ietilpīga telpa, kas vienmēr ir pa rokai.

    Trafic Combi un SpaceClass piedāvā jaunākās paaudzes palīgsistēmas. Tās ietver adaptīvo kruīza kontroli izvēlētā ātruma saglabāšanai, aktīvu ārkārtas bremzēšanas sistēmu vadītāja brīdināšanai par automātisku bremžu iedarbināšanu sadursmju novēršanai, un brīdinājumu par nobraukšanu no joslas, lai brīdinātu par nepārtrauktas vai pārtrauktas līnijas netīšu šķērsošanu. Vēl viens jaunums ir aklās zonas brīdinājums, kas atvieglo joslu maiņu. Modeļi ir aprīkoti arī ar jaunu priekšējo drošības spilvenu, kas nodrošina divu pasažieru drošību.

    Trafic Combi un SpaceClass piedāvā trīs dīzeļdzinējus – jauno dCi 150 dzinēju (ar manuālo un EDC automātisko ātrumkārbu), kas sasniedz 5 ZS, jauno dCi 110 (ar manuālo ātrumkārbu) un dCi 170 dzinēju (ar EDC automātisko ātrumkārbu).

    6 pakāpju EDC divsajūgu automātiskā pārnesumkārba, pieejama gan ar 150 ZS, gan ar 170 ZS dzinējam.

    Detalizēta informācija par modernizētā Trafic pasažieru pārvadājumu klāstu, kurā ietilpst jaunais Trafic Combi un jaunais SpaceClass, tiks atklāta 2021. gada sākumā, savukārt abi modeļi būs pieejami 2021. gada martā.

     

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē