• Taksists klausījās Krievijas himnu un vilka mani aiz matiem – sievietes šokējošā pieredze taksī

    Taksometrs
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    25. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadri no video
    Ar skaudru stāstu sociālajā tīklā «Facebook» dalījusies kāda sieviete. Viņa piedzīvojusi situāciju, kas šokējusi daudzus.

    Sieviete atklāj, ka konflikts norisinājies «Bolt» taksometrā.

    «Vakardien nonācu ļoti nepatīkamā situācijā. 01:30 braucu mājās no Ģeorallija bilžu vakara un izlēmu izsaukt »Bolt". Šoferim mašīnā skanēja krievu himna, ko palūdzu pārslēgt un šoferis uz manu lūgumu nereaģēja. Pēc tam sāka skanēt cita krievu dziesma, kuru vēlreiz palūdzu, lai izslēdz vai pārslēdz dēļ pašreizējās situācijas Ukrainā nevēlos to klausīties.

    Tālāk šoferis krieviski man teica, ka tā ir viņa mašīna un tur ir tikai viņa noteikumi. Es atbildēju, ka esmu klients un vēlos, lai mūzika tiktu izslēgta vai pārslēgta. Taksists man pateica: Иди Нахуи! Apstājās pie Māras dīķa, izkāpa no mašīnas, atvēra aizmugurējās durvis, kur sēdēju es un mani aiz matiem izvilka ārā no mašīnas un nometa pie zemes," vēstīts soctīklu ierakstā.

    Lai arī konfliktsituācijas sākumu sieviete neiemūžināja, viņai izdevās veikt video ierakstu brīdī, kad taksometra šoferis aiztaisa durvis un aizbrauc prom.

    «Paldies puisim, kurš brauca garām un redzēja kas piecēlos un raudu, paprasīja, kas man ir noticis un aizveda mani mājās. Draugi, esiet uzmanīgi. Vēlos padalīties ar attiecīgo taksi, lai jūs ar šo vīrieti nekāptu vienā auto,» ziņo sieviete.

    Zināms, ka sieviete jau ir uzrakstījusi iesniegumu policijai.

    Uz situāciju reaģējis arī BOLT, apgalvojot, ka šoferis šajā platformā vairs nedrīkstēs strādāt. Uzņēmums sociālajos tīklos norādījis, ka aprakstītā situācija ir ļoti nepatīkama un prātam neaptverama un informācija esot nodota uzņēmuma vadītāju kvalitātes kontroles speciālistiem. «Bolt» ir ierobežojis vadītāja piekļuvi profilam un šis vadītājs vairs nevarot pārvadāt pasažierus, izmantot «Bolt» platformu.

    Valsts policijas preses pārstāve Gita Gžibovska apliecināja, ka saistībā ar notikušo ir sākta resoriskā pārbaude Rīgas Zemgales iecirknī.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē