• FOTO: «Škoda» hokeja PČ vajadzībām nodrošinājusi elektriskos «Enyaq Coupe iV»

    Sabiedrība
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    12. maijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    «Škoda Auto» ir Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) galvenais atbalstītājs kopš 1993. gada un arī šogad nodrošinās mobilitāti Pasaules čempionāta organizatoriem Tamperē un Rīgā. Šī gada turnīrs norisināsies no 12. līdz 28. maijam un tā laikā visu 16 komandu pārstāvji, organizatori un oficiālās personas pārvietosies ar «Škoda» automobiļiem. Pierādot pirms diviem gadiem e-mobilitātes iespējas Rīgā, «Škoda» turpina nodrošināt hokeja organizatorus ar pilnīgi elektriskiem auto «Škoda Enyaq Coupe iV». «Škoda Auto» arī šogad ir ekskluzīvs 2023 IIHF lietotnes atbalstītājs.

    «Škoda Auto» atbalsta Starptautisko hokeja federāciju kopš 1993. gada kā oficiālais galvenais sponsors. Tā kā hokejs Čehijā ir nacionālais sporta veids, IIHF WM sponsorēšana ir loģiska, plus hokeja popularitāte Pasaulē ļauj «Škoda» zīmola spoži spīdēt starptautiskajā sporta arēnā.

    Čempionātam, kas norisinās no 12. līdz 28. maijam Somijas pilsētā Tamperē un Latvijas galvaspilsētā Rīgā, organizatoriem kopā nodrošina 45 automobiļus, pārsvarā elektriskos vai plug-in hibrīdauto.

    «Škoda Auto» prezentē jaunās zīmola krāsas, logo un nodrošina mobilitāti organizatoriem

    Atbilstoši ilggadējām tradīcijām «Škoda» logotips būs redzams spēļu laikā gan ledus arēnas centrā, gan uz laukuma bortiem un citiem elementiem arēnās. Tomēr šogad izskats atšķirsies no ierastā, jo «Škoda» savu jauno zīmola identitāti prezentēs 2023. gada IIHF pasaules čempionātā hokejā. Tamperes ledus hallē būs izvietoti «Enyaq Coupé RS iV» ar ikonisko «Mamba Green» un «Enyaq RS iV Phoenix Orange» krāsās. Skatītāji Arēnā Rīga redzēs «Enyaq Coupé Sportline iV Phoenix Orange» un «Octavia Combi RS iV Mamba Green». Turklāt elektriskie modeļi būs apskatāmi arī «Škoda» Fanu zonās pie abām arēnām.

    Māris Jansons, «Auto 100 Latvija» vadītājs: «Esam ļoti priecīgi, ka pēc tik īsa laika varam atkal uzņemt hokeja svētkus Rīgā un ar lepnumu nododam Pasaules čempionāta hokejā organizētājiem 16 «Škoda Enyaq Coupe iV» automašīnas, kas nodrošinās organizatoru un dalībnieku pārvietošanos. Esam gandarīti, ka varam turpināt 21. gadā iesākto, kad pirmo reizi vēsturē nodrošinājām pilnīgi elektrisku auto floti čempionāta rīkotājiem un arī šogad pa Rīgu pārvietosies pilnīgi elektriski auto. Iepriekšējā gada pieredze mums ļauj būt pārliecinātiem, ka šie auto spēj pilnvērtīgi veikt mobilitātes nodrošināšanu.»

    Edgars Buncis, Orgkomitejas vadītājs: ««Škoda»jau kuro gadu desmitu ir Pasaules čempionāta hokejā atbalstītājs un liels atbalsts tieši organizatoriem. Kā arī pirms diviem gadiem Rīgā visas ir elektriskas automašīnas un tieši čempionāta laikā to izmatošana ir ļoti intensīva. Esam gatavi lielajiem hokeja svētkiem parūpējoties, ka oficiālajā fanu zonā pie Arēnas Rīga būs pieejama visiem interesentiem, kur varēs izbaudīt hokeja fanu telts atmosfēru, sekot līdzi visām spēlēm uz lieliem ekrāniem.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē