• Latvijā nejūtos kā mājās – Merzļikins ierodas uz treniņu un saceļ vētru

    Elvis Merzļikins
    Santa.lv
    Santa.lv
    23. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LHF
    Latvijā ieradies Nacionālās hokeja līgas kluba Kolumbusas «Blue Jackets» vārtsargs Elvis Merzļikins, kurš uzsācis pirmos treniņus ar hokeja izlasi. Intervija ar žurnālistiem gan nebija pārlieku gara, jo mediji paspēja uzdot tikai vienu jautājumu.

    «Pat nezinu, kā man izteikties. Šī varētu būt grūtākā intervijā no visām, kuras man ir bijušas. Esmu runājis ar treneri, ar federāciju un paskaidroju viņiem. Šī ir mana pēdējā intervija, kad mēs visi runāsim, kā arī šī būs pēdējā reize, kad atvainojos, ja esmu kādu aizskāris. Tas nav normāli, ka es esmu latvietis, es braucu uz Latvijas izlasi ar lielāko prieku un mīlestību.

    Un man pat negribas ierasties mājās, tāpēc ka mana tauta… Es nesaku, ka viņi negaida, bet es te nejūtos laipni lūgts. Tā ir mana sajūta sirdī, ka neesmu laipni lūgts mājās. Pirms diviem gadiem kāds apvainojās, ka teicu, ka Šveice ir manas mājas.

    Man Šveices faniem ir lielāks atbalsts nekā no latviešiem.

    Es nesaku, ka jums tagad jālien man tajā vietā. Jūs varat kritizēt, man tas patīk. Visi zina manu raksturu, visi zina, kā es runāju. Dažreiz es pasaku par daudz un tad atnāku mājās un sāku domāt, ka varbūt kāds kaut ko pārpratīs,» pirmajā un vienīgajā intervijā sacīja Merzļikins.

    NHL vārtsargs uzskata, ka pašmāju mediji ar nepamatotu kritiku ir radījuši tādu Elvja tēlu, kāds nemaz neeksistē.

    «Nezinu, par ko jūs runājāt, ka neesmu labs komandas biedrs. Jūs esat uztaisījuši tādu Elvi, kāds neeksistē. Es to visu laižu garām…

    Pienāca brīdis, kad ome man zvana asarās un prasa, ko esmu izdarījis, kāpēc cilvēki tā runā par viņas mazdēlu.

    Es to neesmu pelnījis. Jā, pēdējie divi gadi nav bijuši labākie. Jā, esmu laidis pa pieciem sešiem goliem. Bet jūs visi esat hokejā. Jūs golus esat redzējuši? Tur vispār ir kaut kur bijusi šance? Jā, ir bijušas spēles, kas bijušas uz mani. Tagad nesaku, ka komanda ir sūdīga, ka Kolumbusā spēlētāji ir slikti. Es to nesaku. Es saku, ka tas ir hokejs,» atklāja NHL vārtsargs.

    «Šis ir aizgājis pāri strīpai. Es ierodos mājās un nejūtos laipni gaidīts. Sajūtas ir… Esmu priecīgs būt šeit. Bet lidostā gāju ar galvu lejā, lai cilvēki mani neatpazīst. Jo es nezinu – varbūt kāds man iesitīs vai vēl kaut ko pateiks. Man uz ielas strīdēties negribas. Gribu atbraukt mājās, apķert savu ģimeni un priecāties. Un to es šorīt izdarīju. Tagad iešu un ēdīšu šašliku, jo tas ir vienīgais, ko gribu,» intervijas beigās atklāja Merzļikins.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē