• «Latvijas pasts» sāk Mātes dienas pastkaršu sūtīšanas kampaņu

    Mātes diena
    Ziņu aģentūra LETA
    26. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    VAS «Latvijas pasts» sāk tradicionālo Mātes dienas pastkaršu sūtīšanas kampaņu, aģentūru LETA informēja «Latvijas pasta» pārstāvji.

    Šogad Mātes dienu Latvijā atzīmēs 14.maijā, un arī šogad «Latvijas pasts» organizē tradicionālo pastkaršu sūtīšanas kampaņu, aicinot sveikt mammas un citas tuvinieces šajos skaistajos svētkos. Kampaņas tēma šogad ir «Visi pavasara ziedi Tev!».

    Lai nosūtītu pastkarti, no šodienas, izmantojot «Facebook» vai «Google» kontu, jāreģistrējas interneta vietnē «nosutipastkarti.lv». Precīzi aizpildot norādītos informatīvos laukus – vārdu, uzvārdu, adresi un pasta indeksu -, nosūtīšanai iespējams izvēlēties kādu no trim atšķirīga dizaina pastkartēm. Indeksa precizēšanai ērti var izmantot vietnē integrēto adreses pārbaudes rīku.

    Ikvienam, kas pagūs laikus reģistrēties, būs iespēja nosūtīt vairākas pastkartes, bet kā īpašs pārsteigums paredzēta mākslinieces Kristīnes Luīzes Avotiņas speciāli «Latvijas pasta» Mātes dienas kampaņai veidotā pastkarte.

    Jāņem vērā, ka nosūtīšanai paredzēto pastkaršu skaits ir ierobežots, bet lietotāju atsaucība akcijai tradicionāli. Ņemot vērā akcijas popularitāti, precīzs akcijas noslēguma laiks nav nosakāms, taču par akcijas tuvošanos noslēgumam lietotāji tiks informēti sociālajos medijos.

    Mātes dienas pastkaršu sūtīšanas akcija ir pirmā no «Latvijas pasta» īstenotajām sociālo tīklu kampaņām un tiek rīkota jau kopš 2011.gada. Nerimstoša interese par šo akciju vērojama katru gadu. Pirmajā Mātes dienas pastkaršu sūtīšanas akcijā piedalījās 4867 «Twitter» lietotāji, aizpildot gandrīz 6500 pastkaršu. 2022.gada akcijā tika izsūtīti 40 000 pastkaršu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē