• Vīrietis izliekas par manekenu un apzog lielveikalu

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    18. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Foto: notesfrompoland.com
    Kāds vīrietis izlicies par manekenu kādā Varšavas tirdzniecības centrā, sagaidīja, līdz tas tiks slēgts, un tad nozaga juvelierizstrādājumus.

    Citā reizē viņš izmantojis to pašu triku, lai paēstu vienā no tirdzniecības centra restorāniem, bet pēc tam veikalā nomainīja savas drēbes pret jaunām.

    «22 gadus vecais vīrietis izdomāja plānu, kā palikt nepamanītam tirdzniecības centrā pēc tā slēgšanas,» sacīja Varšavas policijas pārstāvis Roberts Šumjata.

    Policija publiskojusi videonovērošanas kadrus, kuros redzamas vīrieša dēkas, vēsta tīmekļa vietne «Notes from Poland». «Ar somu rokā viņš nekustīgi stāvēja skatlogā, izliekoties par manekenu,» piebilda Šumjata. «Kad viņš jutās droši, viņš devās medībās un apzaga juvelierizstrādājumu stendu. Pēc maltītes vienā no iepirkšanā centra restorāniem viņš palīda zem zīmolu apģērbu veikala metāla nolaižamajām durvīm, lai apmainītu savas drēbes pret jaunām», sacīja policijas pārstāvis.

    Pēc tam viņš vēlreiz piestāja restorānā, lai ieturētos ar vēl vienu maltīti. Tomēr vīrieša veiksme beidzās, kad tirdzniecības centra drošības darbinieki viņu pamanīja un aizturēja, bet vēlāk izsauca policiju. Šumjata atzīmē, ka 22 gadus vecais jaunietis jau bija zināms policijai saistībā ar naudas zagšanu no kases aparātiem citā tirdzniecības centrā pēc tā slēgšanas. Tagad aizturētajam izvirzītas apsūdzības par ielaušanos un zādzībām.

    Par šiem noziegumiem tiesa viņam var piespriest cietumsodu līdz 10 gadiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē