• Šodien atcelti vairāki autobusu reisi visā Latvijā – trūkst šoferu un ceļi ir neizbraucami

    Sabiedriskais transports
    Ziņu aģentūra LETA
    12. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Pasažieru pārvadātāji ar autobusiem pirmdien atcēluši vairākus reisus visā Latvijā, liecina Autotransporta direkcijas (ATD) publiskotā informācija.

    Tostarp SIA «Norma-A», kas pasažieru pārvadājumus nodrošina ar zīmolu «Ecolines», sliktu autoceļa apstākļu dēļ ir atcēlusi reisu Ezere-Ruba-Auce-Rīga, kas bija plānots plkst.6.50, kā arī reisu Rīga-Ventspils, kas plānots plkst.8.40, savukārt autobusu šofera trūkuma dēļ kompānija ir atcēlusi reisu Rīga-Smiltene-Gulbene-Balvi, kas plānots plkst.8.30.

    Savukārt SIA «Latvijas sabiedriskais autobuss» šoferu trūkuma dēļ pirmdien ir atcēlusi sešus reisus – reisu Vārpa-Basi-Kuldīga, kas plānots plkst.7.15, reisu Brocēnu centrs-Saldus, kas plānots plkst.7.15, reisu Saldus-Blīdene-Kaķenieki-Biksti-Blīdene, kas plānots plkst.7.30, reisu Kuldīga-Skrunda, kas plānots plkst.7.35, reisu Skrunda-Kuldīga, kas plānots plkst.8.40, kā arī reisu Priedaine-Mežvalde, kas plānots plkst.9.30.

    ATD ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē