• «Moller Baltic Import» sadarbībā ar «Elektrum» paplašinās elektroauto uzlādes tīklu

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    18. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    «Volkswagen» automobiļu importētājs Baltijas valstīs un «Audi» automašīnu importētājs Latvijā un Lietuvā «Møller Baltic Import» parakstījis sadarbības vienošanos ar energouzņēmumu «Elektrum», kas Baltijas valstīs izstrādā elektrisko automobiļu uzlādes infrastruktūru «Elektrum Drive». Sadarbības ietvaros vairāk nekā 100 uzlādes punkti 28 Volkswagen un «Audi» dīleru centros visā Baltijā (izņemot «Audi» Igaunijā) būs redzami Volkswagen «We Charge» un Audi «Audi Charging» platformā, kā arī automobiļu navigācijas sistēmās un «Elektrum Drive» lietotnē. Uzlādes punkti tiks pakāpeniski papildināti 2023. gada laikā.

    «Tuvāko gadu laikā paredzam būtisku mūsu elektrisko automobiļu pārdošanas apjoma pieaugumu, tāpēc vēlamies klientiem nodrošināt ilgtspējīgus un elastīgus uzlādes risinājumus par pieņemamu cenu. Šī iemesla dēļ «Møller Baltic Import« izvēlējies «Elektrum» kā uzticamu sadarbības partneri mūsu uzlādes pakalpojumu darbības nodrošināšanai un to izvēršanai nākotnē. Mūsu mērķis ir padarīt publisko uzlādi vēl vienkāršāku un pieejamāku gan mūsu esošajiem klientiem Baltijā, gan simtiem tūkstošu «Volkswagen» un «Audi» elektromobiļu īpašniekiem visā Eiropā, kuri varēs izmantot šīs uzlādes stacijas, ceļojot pa Baltiju,» skaidro «Møller Baltic Import» izpilddirektore Ilze Grase-Ķibilde.

    AS «Latvenergo» Elektrotransporta uzlādes tīkla vadītājs Ansis Valdovskis piebilst, ka uzņēmums turpina izvērst darbību visā Baltijā: «Elektromobilitātes jomā mēs strādājam atbilstoši dinamiskajai tirgus situācijai un pieprasījumam, meklējot un radot inovatīvus sadarbības veidus. Sadarbība ar «Moller Baltic Import» sniedz mums jaunas iespējas, tostarp dalīties «Elektrum Drive» uzlādes servisa pieredzē un zināšanās. «Elektrum Drive» lietotne sniegs iespēju visiem elektromobiļu lietotājiem norēķināties un veikt uzlādi šajās uzlādes stacijās, ļaujot ērti un droši ceļot, plānot galamērķus visā Baltijā, kā arī apmeklēt dīleru centrus. Esam gandarīti, ka mums uzticas tāds sadarbības partneris kā «Moller Baltic Import».»

    Pirms sadarbības ar «Elektrum Drive» 28 uzlādes stacijas un vairāk nekā 100 uzlādes punkti, kas atrodas «Møller Baltic Import» dīleru tīklā, galvenokārt tika izmantoti dīleru darbības nodrošināšanai. Jaunās sadarbības rezultātā šie uzlādes punkti būs redzami arī «We Charge» un «Audi Charging» platformā, kā arī «Elektrum Drive» mobilajā lietotnē, tādējādi teju dubultojot «Elektrum Drive» apkalpoto uzlādes vietu skaitu. Šo uzlādes vietu iekļaušanu «Elektrum Drive» sistēmā plānots pabeigt līdz 2023. gada beigām. Tādējādi arī tiks nodrošināts, ka «Volkswagen» un «Audi» elektrisko automobiļu navigācijas sistēmās būs pieejama šo jauno uzlādes vietu redzamība un informācija par to noslodzi.

    «We Charge» un «Audi Charging» ir abonēšanas pakalpojums, ko «Volkswagen» vai »Audi» klienti var izmantot, lai uzlādētu savus elektriskos automobiļus visā Eiropā vairāk nekā 500 000 uzlādes punktos, tostarp «Ionity» ātrās uzlādes tīklā. Šie pakalpojumi galvenokārt paredzēti privātajiem, bet ir pieejami arī biznesa klientiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē