• Vīrieši, uzziniet visu par seksa noslēpumiem. Ko gultā vēlas sieviete?

    Reklāmraksts
    12. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Visiem cilvēkiem ir daudz erogēno zonu un katram no mums tās ir atšķirīgas. Cilvēks pēc savas būtības mīl ērtības un parasti izmanto tās pozas un paņēmienus, kuri darbojas. Starp pāriem valdošo saskaņu visbiežāk izjauc rutīna. Tas būtībā ir galvenais iemesls, kāpēc vīriešiem tik bieži ir mīļākā.

    Statistikas dati liecina, ka 75 procenti vīriešu, nodarbojoties ar seksu, katru reizi sasniedz orgasmu. Situācija ar sievietēm nav tik laba. Tikai puse sieviešu gūst orgasmu no vaginālas stimulācijas. Taču situācija nav bezcerīga, jo klitora masāža sniedz orgasma baudu gandrīz 75 procentiem sieviešu. Ja vien pāri to biežāk izmantotu!

    Dažādus jaunumus jāizmēģina kaut vai tāpēc, lai iemīļoto baudu avoti un paņēmieni nekļūtu par rutīnu. Visjutīgākās sieviešu zonas, protams, ir maksts un klitors un lielākā daļa seksa rotaļlietu ir paredzētas, lai sieviete spētu sasniegt lielāku baudu.

    Galvenais, par ko bieži aizmirst, stimulējot G punktu, ir lubrikanta izmantošana, kas jāizmanto pēc iespējas bagātīgākā daudzumā. Sievietēm vaginālā penetrācija bez mitrināšanas ir nepatīkama un neveic galveno funkciju – uzbudināt! Lubikanti uz ūdens bāzes ir vislabākā izvēle intīmām zonām un ir piemēroti jebkurai seksa rotaļlietai. Īpaši svarīgi ir izmantot lubrikantu klitora masāžas laikā. Siekalas ātri nožūst un rezultātā rodas berze, nevis orgasms.

    Ņemot vērā to, ka gandrīz 75 procenti sieviešu orgasmu sasniedz ar klitora stimulāciju, tas jādara pareizi. Ir neskaitāmi daudz ierīču klitora masāžai. Dažiem ir sūkšanas funkcija, dažiem vibrācijas funkcija, bet dažiem ir abas funkcijas. Dažādām sievietēm ir piemērotas atšķirīgas ierīces, taču jāsāk ar vienkāršākajām. Ja klitors ir pārāk jutīgs, vajadzētu sākt ar saudzīgākām seksa rotaļlietām.

    Parasti starp ierīces cenu un jaudu ir tieša saistība un vajadzētu izvēlēties lētākās seksa rotaļlietas. Zinātnieki ir pievērsušies pāru seksuālajai baudai un ir izstrādājuši dažādas seksa rotaļlietas, kuras pāri var izbaudīt kopīgi.

     Vibratori pāriem

     

    Kāpēc orgasma sasniegšanai vajadzīgs tik ilgs laiks? 

    10 līdz 20 procenti sieviešu orgasmu vispār neizjūt. Jā, ir patīkamas sajūtas, taču līdz uzbudinājuma trīsām viņas nenonāk. Tomēr Radītājs ir ļoti labi parūpējies par sievietēm, dāvājot tām klitoru ar 8000 nervu galdiem, tas ir divas reizes vairāk nekā vīrieša dzimumloceklī. Bieži tiek uzskatīts, ka nav normāli, ja vaginālā penetrācija sievietei nesniedz orgasmu, lai gan realitātē tas ir normāli. Tikai desmit procenti sieviešu baudas virsotnes sasniedz bez piepūles. Taču lielākajai daļai sieviešu orgasma sasniegšanai ir nepieciešama klitora stimulēšana.

    Visizteiktākās sieviešu erogēnās zonas skaitās:

    1. klitors
    2. G punkts
    3. krūtis

    Krēmi orgasmam palīdz tām sievietēm, kurām ir ļoti grūti sasniegt orgasmu. 

    Vairums krēmu orgasmam jeb tā sauktie šķidrie vibratori ir speciāli paredzēti klitora jutīguma palielināšanai. Uzklājot krēmu, sievietes sajūtas baudas laikā kļūst spēcīgākas. Dažas sievietes salīdzina krēma orgasmam darbību ar sajūtām, kad mēles galiņš pieskaras deviņu voltu baterijai. Krēmi orgasmam izraisa dažādas sajūtas, sākot no tūlītēja sildoša efekta un beidzot ar elektriski pulsējošo vibrāciju. Tas palielina klitora uzbudinājumu un mitrumu.   

    Krēmi orgasmam

    Vai lielāks penis nozīmē spēcīgāku orgasmu? 

     

    Maksts dziļums ir aptuveni 7–10 cm, bet seksuālās uzbudināšanas laikā tā var palielināties par gandrīz 200 procentiem. Gluži kā gaisa balons. G punkts atrodas 2,5–7,5 cm attālumā no ieejas makstī, tāpēc nav nepieciešams, lai penis būtu milzīgs, taču patīkamu daudzveidību tas tomēr sniedz.

    Peņa palielinātāji

    Vai anālās rotaļas tiešām ir patīkamas? 

    Ja neņemam vērā vispārēji valdošo tabu un garīgās barjeras, tad anālais sekss daudziem sniedz patīkamu baudu. Pirms izmēģināšanas ar partneri, sievietei vajadzētu ar mazu anālo korķīti vai pirkstu izmēģināt, vai viņa vispār kaut ko tādu vēlas. Sākt vajadzētu ar vismazāko anālo korķīti, kura diametrs ir 2–3 cm. Tas ir kā sporta zālē – jāsāk vienmēr ar mazākām slodzēm.

    Anālā seksa cienītāju lozungs – “Lēni un slideni!” Jo vairāk lubrikanta, jo labāk, jo ānuss nevar kļūt tik slidens kā maksts.

    Lubrikanta izmantošana anālā seksa laikā ir svarīga arī tāpēc, lai neradītu nekādus iekšējus bojājumus.

    Anālo lubrikanti sastāvs ir blīvāks un tie lēnāk uzsūcas.

    Ar masturbāciju mēs mācāmies labāk saprast savu ķermeni un gultā būsim jau pārliecinātāki. Pašpārliecināta un pašapzinīga sieviete ir tik seksīga!

    Kā sasniegt anālo orgasmu?

    Vienkāršiem vārdiem sakot – anālo orgasmu sniedz ānusā esošo jutīgo nervu stimulēšana. Orgasms nav tikai vaginālās penetrācijas privilēģija. Orgasms pēc savas būtības ir straujš seksuālās spriedzes atslābums. Taisnās zarnas priekšējā sienā un makstī ir ļoti daudz dažādu nervu. No anālās stimulācijas var panākt tādu pašu efektu, kā no klitora masāžas.

    Anālās rotaļlietas

    Visspēcīgākie orgasmi ar trenētiem maksts muskuļiem

    Par vaginālo lodīšu lietderību runā daudz, un visi zina, ka vīriešiem patīk stingrāka maksts, tomēr cilvēki bieži kautrējas pirkt šīs lodītes. Vaginālās lodītes uzlabo seksuālo dzīvi, paaugstina jutīgumu un padara orgasmus intensīvākus.

    Taču vaginālajām lodītēm ir arī citas pozitīvas īpašības: 

    • Palīdz samazināt pirmsmentruālo diskomfortu un menstruālās spazmas
    • Tonizē urīnpūsli, dzemdi un taisno zarnu
    • Uzlabo urīna saturēšanu
    • Mazina menopauzes simptomus, līdzsvaro estrogēna līmeni
    • Palīdz atkopties pēc grūtniecības
    • Palīdz tikt galā ar seksuālām traumām. 

    Vaginālajām lodītēm ir trīs svara kategorijas

    1. kategorija ∼ lodītes, kas sver 50 g, ir piemērotas iesācējām
    2. kategorija ∼ lodītes, kas sver 70 g, ir piemērotas pieredzējušām lietotājām
    3. kategorija ∼ lodītes sver 70 g, no tām var iegūt īpaši izteiktu tonusu un pilnvērtīgu rezultātu

    Kļūsim drosmīgāki un izrausimies no tradicionālajiem uzskatiem, un godīgi sakot izkļūsim no garlaicīgās seksa rutīnas “vīrietis-sieviete + misionāru poza”. Izmantosim seksa rotaļlietas, kas ļaus seksuālo dzīvi padarīt pikantāku. Seksa rotaļlietas ir lieliski palīgi baudai vienatnē, taču var padraiskoties arī divatā. Tas nav nekas nepiedienīgs, ka draiskulību kastītē slēpjas dažādi nieciņi.

    Atrodi labākās rotaļlietas priekš sevis gultas prieku atsvaidzināšanai Melns Kakis e-veikalā!

    Produkti tiek diskrēti iepakoti un nosūtīti uz pakomātu, neatsaucoties uz erotikas veikalu, un tādējādi nesot paku rokās un sastopoties ar paziņu nav jāuztraucas.

    Draisku baudu!

    Tavs Melns Kakis

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē