• Vieda dāvana mūsdienīgam cilvēkam

    Reklāmraksts
    13. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Tuvojoties svētkiem, kad jāiepriecina tuvs un mīļš cilvēks, kārtējo reizi ir jādomā par dāvanu, kas iepriecinās saņēmēju. Tā kā lielākais vairums cilvēku ir ļoti aizņemti, mūsu ikdienu aizvien vairāk aizpilda digitālā pasaule, saziņa ar ģimeni, draugiem un darba kolēģiem pārsvarā notiek ar telefonu palīdzību.

    Kā zināms, mūsdienu telefoni piedāvā ne tikai saziņu, bet arī iespējas uzzināt jaunākās aktualitātes, pārvaldīt bankas kontu, saņemt veselības un notikumu atgādinājumus un citas ikdienā vajadzīgās funkcijas. Kā apvienot savus pienākumus, izklaidi un uzmanību, neieslīgstot telefonā? Labākais risinājums ir viedpulkstenis, kas kalpo ne tikai kā aksesuārs, bet pilda, ja ne visas, tad, pavisam noteikti, daļu no tālruņa funkcijām.

    Dāvinot šādu ierīci, galvenais uzdevums, ir saprast, kā viedpulkstenis tiks izmantots un kādas funkcijas būs vajadzīgas. Kā nopirkt īsto viedierīci, lai iepriecinātu dāvanas saņēmēju?

    Cena

    Pirmais faktors, kas jāizvērtē, ir cena. Vispirms jānosaka maksimālā summa, ko varat izlietot dāvanai.

    Dāvanas saņēmēja dzīvesveids

    Nākamais faktors, kas jāņem vērā, ir dāvanas saņēmēja dzīvesveids. Aizņemtiem cilvēkiem, kuri daudz pārvietojas ar auto, ierīce vieglāk ļaus sekot līdzi ienākošajiem zvaniem un nepalaist garām svarīgas e-pasta vēstules. Aktīva dzīvesveida cienītājiem svarīgākas var būt citas ierīces funkcijas, kā, piemēram, sekošana līdzi aktivitāšu intensitātei un veselības rādītājiem.

    Laikam jau gan neviens mūsdienu cilvēks neatteiktos no šādas dāvanas. Pat daudzi piecgadīgi prātvēderi, kas jau zina, ko nozīmē Apple Watch, ir gatavi rakstīt Ziemassvētku vecītim, lai iegūtu šo viedo pulksteni. Tādēļ, izvēloties dāvanu, jāizvērtē nepieciešamās viedās ierīces funkcijas.

    Funkcijas

    Dažādiem modeļiem funkcijas var atšķirties, tomēr lielākoties šīs ierīces ir ūdensizturīgas un piedāvā GPS funkciju. Daudzu viedpulksteņu funkcijas ir domātas aktīviem un sportiskiem cilvēkiem, piedāvājot soļu skaitīšanu, sekošanu miega kvalitātei un veselībai, sadedzināto kaloriju daudzumam, mūzikas straumēšanu un vēl daudz ko citu.

    Kā dāvanu var izvēlēties arī fitnesa aproci, kas ir ērts ikdienas palīgs: rāda laiku, skaita soļus un sadedzinātās kalorijas, kā arī  mēra pulsu. Viedpulksteņi, kas domāti tikai ikdienas lietošanai var nepiedāvāt tik daudz funkciju, bet cenas ziņā būs lētāki. Tie nodrošinās saziņu un sekošanu līdzi svarīgākajiem zvaniem un jaunumiem, kā arī citas ikdienā nepieciešamās lietas.

    Zīmols

    Ražotāja izvēle bieži vien tiek izdarīta reklāmu iespaidā, tādēļ, izvēloties viedo pulksteni, tomēr ir jāizvērtē tā funkcijas, jo arī mazāk reklamēto zīmolu ierīcei var būt tieši tādas pašas funkcijas, kā populārāko zīmolu ražojumam.

    Piemēram, jau pieminētais Apple Watch pulkstenis piedāvā SMS un zvana paziņojumus, aktivitātes atgādinājumus, miega kontroli, sirds ritma monitoru, sadedzināto kaloriju skaitīšanu, mūzikas tālvadību, barometru, GPS un sporta režīmu. Arī Samsung Galaxy Watch viedpulkstenis piedāvā gan pamatfunkcijas, gan arī ļauj tā lietotājam veikt dažādas aktivitātes un kontrolēt savu veselību.

    Daudzām Garmin piedāvātajām viedierīcēm jau nosaukumā ir iekļauts norādījums – sport, kas uzreiz pasaka priekšā, ka pulkstenis vairāk domāts sportistiem. Lai uzzinātu vairāk par tā funkcijām, jāizpēta preces aprakstā sniegtā informācija. Tiem var būt paaugstināta aizsardzība pret mitrumu, triecieniem un putekļiem. Sportiskie pulksteņi atšķiras arī pēc dizaina un tiem pārsvarā ir gumijas siksniņa.

    Viedpulksteņi plašā izvēlē pieejami arī interneta veikalā 220.lv. Lai atvieglotu izvēli,  mājaslapā ir izveidoti meklēšanas rīki un viens no tiem, ir preču zīme. Izvēloties šo meklēšanas parametrum redzēsiet, ka ir iespējams iegādāties arī daudzus mazāk pazīstamu ražotāju viedpulksteņus.

    Savienojamība

    Svarīga ir savienojamība ar operētājsistēmu, tādēļ pirms viedpulksteņa iegādes ir nepieciešams noskaidrot dāvanas saņēmēja viedtālruņa operētājsistēmu. Ir jāpārliecinās vai konkrētais modelis ir savienojams ar telefonu.

    Baterijas darbības laiks

    Svarīgs faktors ir baterijas darbības laiks. Tas parasti tiek norādīts ierīces specifikācijā. Vienkāršāk sakot, tas ir laiks, cik ilgi ierīce spēj darboties no vienas uzlādes līdz nākamajai. Baterijas darbības laiku nosaka arī tas, cik spožs un moderns ir viedpulksteņa ekrāns.

    Ja mūsu sniegtie padomi Jūs ir pārliecinājuši, ka labākā dāvana ir viedpulkstenis, apmeklējiet www.220.lv un izvēlieties piemērotāko dāvanu saviem mīļajiem! Atvieglot izvēli palīdzēs interneta veikala mājaslapā izveidotie meklēšanas rīki.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē