• Vai Jūsu uzņēmuma darbiniekiem ir profesionāli, vienota stila darba apģērbi?

    Reklāmraksts
    9. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Nevienu nepārsteidz, ka celtniecībā, mežizstrādē, horeca jomā vai pārtikas rūpniecībā uzņēmuma darbiniekiem tiek nodrošināts specializēts darba apģērbs. Šāds apģērbs ne tikai palīdz darbā un pasargā, bet ir arī daļa no uzņēmuma tēla un darbinieku kopības sajūtas. Tieši šī iemesla dēļ mūsdienās vienoti darba apģērbi kļuvuši par ļoti populāru praksi, ko izmanto ne tikai atsevišķu nozaru uzņēmumi, bet arī biroju darbinieki.

    Šajā rakstā uzzināsiet – kādiem uzņēmumiem piemēroti darba apģērbi, kas ir darba apģērbu serviss, kā saņemt šādu pakalpojumu un kāpēc vērsties tieši pie uzņēmuma «Elis»?

    Profesionāls darba apģērbs drošībai, ērtībai, vienotam tēlam un kopības sajūtai

    Kā iepriekš minēts, darba apģērbs agrāk tika izmantots tikai specializētās nozarēs – darbam rūpniecībā, medicīnā, celtniecībā. Tas nepieciešams jomās, kurās šāda apģērba nodrošināšana ir drošības vai higiēnas apsvērumu dēļ. Īpaši funkcionāls, kustības neierobežojošs apģērbs celtniecībā, karstumizturīgs apģērbs rūpniecībā vai metālapstrādē, apavi, kas pasargā pēdas no trieciena – tas viss patiešām ir svarīgi un tiek izmantots arī mūsdienās. 

    Aizvien biežāk darba apģērbi tiek izmantoti ne tikai drošības, kārtības un higiēnas dēļ. Kāpēc tā? Izrādās, vienota stila darba apģērbs veicina darbinieku kopības sajūtu, vairo lojalitāti un pauž darbinieka attieksmi pret uzņēmumu, gluži tāpat kā, piemēram, komandām sportā. Bieži var novērot, ka personalizētu darba apģērbu izmanto arī uzņēmumu vadītāji. Un patiešām – personalizētu, īpaši izstrādātu darba apģērbu un tā servisu ir iespējams nodrošināt jebkuram uzņēmumam atbilstoši tā vajadzībām. Kā tas notiek un ko ietver šāds serviss – par to turpinājumā!

    Kas ir darba apģērbu serviss?

    Darba apģērbu serviss nav luksusa prece, bet gan pamata nepieciešamība, jo tas atslogo darbiniekus un pašu uzņēmumu, ļaujot koncentrēties uz savas pamatdarbības jautājumiem. Šāds serviss garantē, ka darbiniekiem vienmēr ir pieejams tīrs un kārtīgs apģērbs. Neatkarīgi no tā, vai uzņēmumam nepieciešams specializēts darba apģērbs vai polo krekli ar izšūtu logotipu dažādās krāsās, šāds serviss ietver pilnu pakalpojumu klāstu, kurā ietilpst:

    • darba apģērbi sievietēm;
    • darba apģērbi vīriešiem;
    • darba apģērbi jebkurai sezonai, tajā skaitā ziemas apģērbi un apavi aukstam laikam vai vasaras apģērbi karstam laikam;
    • speciāli izstrādāti apģērbi vai gatavi apģērbi no standarta kolekcijām;
    • apģērbu dizaina izstrāde, ražošana un piegāde;
    • darba apģērbu ķīmiskā tīrīšana, nepieciešamības gadījumā arī nomaiņa;
    • netīrā apģērba savākšana, mazgāšana un tīrā apģērba piegāde (ja nepieciešams, tad serviss var nodrošināt arī apģērba glabāšanas skapjus);

    Labākais šādā pakalpojumā ir tas, ka rūpes par apģērbu tiek uzticētas ārpakalpojumam un uzņēmuma darbinieki var veikt savu pamatdarbu. 

    Vaicājiet darba apģērba servisa piedāvājumu uzņēmumam «Elis»!

    Ja guvāt pārliecību, ka darba apģērbi Jūsu uzņēmumā būtu noderīgi, vaicājiet piedāvājumu uzņēmumam «Elis». Kā to izdarīt? Pavisam vienkārši – aizpildiet tiešsaistes formu uzņēmuma «Elis» mājaslapā vai zvaniet pa tālruni 67500075. «Elis» konsultants uzdos jautājumus, lai noskaidrotu visu nepieciešamo piedāvājuma sagatavošanai, klātienē parādīs paraugus un izskaidros sadarbības principus un mēneša maksu par izvēlēto pakalpojumu. Par to, ka pakalpojums ir mūsdienīgs un kvalitatīvs liecina fakts no «Elis» klientu aptaujas, kurā secināts – 9 no 10 klientiem šo pakalpojumu ieteiktu saviem draugiem un paziņām. «Elis» aicina – sazinieties ar mums jau šodien, lai darba apģērbi kļūtu par Jūsu uzņēmuma tēla daļu!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē