• TOP 7 populārākie Lego konstruktori 2020. gadā

    Reklāmraksts
    21. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay.com
    Ņemot vērā visus 2020. gadā līdz šim notikušos “trakumus”, daudzas ģimenes ir no jauna atklājušas sev, cik galda spēles ir lielisks laika pavadīšanas veids. Īpaši, ja nepieciešams pašizolēties uz kādu laiku. Tomēr ne visiem ģimenes locekļiem galda spēles var būt piemērotas – pašiem mazākajiem tās var likties garlaicīgas vai būt par grūtu un sarežģītu, lai izbaudītu spēlēšanas procesu, tāpēc lieliska galda spēļu alternatīva, ko iegādāties visu vecumu izklaidei, ir Lego konstruktori.

    Raksta turpinājumā iepazīsties ar TOP7 2020. gada labākajiem, pieprasītākajiem Lego konstruktoriem, starp kuriem noteikti atradīsies kāds, kas ir piemērots arī tavai gaumei!

    Lego City konstruktoru sērija

    Viena no populārākajām un pieprasītākajām konstruktoru sērijām jau kopš tās pirmsākumiem, kas ļauj gan bērniem, gan pieaugušajiem iejusties pārdevēju, policistu, ugunsdzēsēju, vetārstu, viesmīļu un citu profesiju pārstāvju ādās, izmantojot tikai vienu no sērijas konstruktoriem, vai izveidot veselu pilsētu, saliekot kopā vairākus šīs sērijas konstruktorus.

    Lego Friends Central Perk

    Šis konstruktors ir “must have” katram seriāla “Friends” fanam, kuram patīk izklaides ar Lego. Piemērots cilvēkiem, sākot no 16 gadu vecuma, šis konstruktors ir bijis topā kopš tā iznākšanas brīža. Iegādājoties to, tev būs iespēja uzbūvēt leģendāro “Friends” kafejnīcu līdz pat tādām sīkām detaļām kā sienu dekorācijas, studijas prožektori un pat ēdienkartes. Protams, komplektā ietilpst arī paši draugi.

    Lego Nasa Apollo 11 Lunar Lander

    Lego speciālizlaidums par godu 50 gadu jubilejai kopš cilvēka pirmajiem soļiem uz Mēness. Ja esi astronautikas fans, šis konstruktors tevi iepriecinās, jo tas ir tapis sadarbībā ar NASA (pat zelta tonis ir precīzi tāds pats, kā oriģinālajam Apollo 11), Mēness virsma ir izveidota ar krāteriem, kā arī šo konstruktoru ir iespējams papildināt ar The Lego Ideas NASA Apollo Saturn V Rocket konstruktoru – leģendārā raķete, kura pilnībā uzbūvēta ir vairāk nekā metru gara.

    Lego Super Mario Starter Course

    Sauciens visiem Super Mario faniem! Šis konstruktors ir īpašs ar to, ka tas ir tapis sadarbībā ar Nindendo, izveidojot Mario figūriņu, kas spēj pati pieveikt tevis izveidoto trasi, noteikt, kāds reljefs ir tās priekšā un reaģēt uz to, izrādot emocijas Mario LCD ekrāna sejiņā. Lai padarītu trases grūtākas, iegādājies Lego Super Mario papildu konstruktorus un sacenties ar savējiem, kurš izveidos vissarežģītāko trasi, kurā Mario savāks visvairāk monētu!

    Stocksnap.io

    Lego Harry Potter Hogwarts Great Hall

    Konstruktors tiem, kurus aizrāvusi Harija Potera grāmatu vai filmu sērija. Tev būs iespēja izbūvēt Cūkkārpas lielo zāli, mikstūru telpu un izklaidēties ar kustīgajām kāpnēm. Komplektā ir arī Harija, Hermiones, Rona, Drako, Dumidora, profesora Drebeļa un pirmo reizi vēsturē arī Hagrida mini figūriņas.

    Lego Creators Mighty Dinosaurs

    Lielisks konstruktoru komplekts, kurā ietilpst trīs dinozauru (T-Rex, tricerotopa un pterodaktila) konstruktori. Pateicoties tā daudzveidībai par salīdzinoši zemu cenu, šis ir viens no Lego bestselleriem.

    Lego Technic Land Rover Defender

    Īpaši tehnisks konstruktors visiem auto mīļiem. Tas izstrādāts tik smalki, ka piedāvā kustīgu sešcilindru dzinēju, neatkarīgu balstiekārtu (suspensiju) abām asīm, līdz šim vissarežģītāko ātrumkārbu, ko Lego jebkad ir izveidojis, ar kustīgu ātrumpārslēgu, strādājošu vinču un nolokāmus sēdekļus, kā arī autentiska paskata diskus un emblēmas. Īsts auto modeļu kolekcionāra lepnums.

    Attīstoši Lego konstruktori bērniem un pieaugušajiem

    Ja esi nolēmis par labu galda spēļu kolekcijas papildināšanai ar kādu no konstruktoriem, ienāc interneta veikalā 1a.lv! Te pieejami gan Lego City, gan daudzi citi Lego konstruktori un to sērijas par izdevīgām cenām. Izmanto iespēju attīstīt smadzenes, trenējot sīko motoriku ar Lego konstruktoriem – iepērcies tūlīt un saņem pirkumu ar piegādi uz jebkuru vietu Latvijā!

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē