• Svētki vēl nav beigušies: sagaidiet Jauno gadu savādāk – kosmosa stacijā!

    Reklāmraksts
    29. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Runā, ka ir ļoti svarīgi pareizi pavadīt Veco un sagaidīt Jauno gadu, jo tas noteiks visu turpmāko 12 mēnešu gaitu. Un kāpēc gan to nedarīt vienā no lielākajiem ziemas festivāliem Baltijas valstīs? Nav šaubu, ka topošajam Zaļajam pūķim šāda veida izklaidei vajadzētu ļoti patikt.

    Svētku prieks turpinās

    Lielākais ziemas festivāls Baltijas valstīs – «Ziemassvētku kosmosa stacija» Pakrojas muižā kļuvusi par vienu no visvairāk apmeklētajām vietām svētku laikā. Šeit apmeklētājus sagaida iespaidīgi gaismas un lāzeru šovi, svētku priekšnesumi un pat 2 burvīgi gaismas parki – kosmosa un okeānu pasaules, kas izvietoti 15 hektāru lielajā teritorijā. 

    «Svētkos piedāvājam iedvesmojošu un neaizmirstamu pieredzi – pasākumu, kas apvieno teātra, mūzikas un pasaules līmeņa gaismas šova elementus, kuru radīšanai piesaistījām arī starptautiski atzītus profesionāļus,» stāsta Ziemassvētku kosmosa stacijas organizatori. 

    Festivāla viesi varēs izbaudīt Ziemassvētku noskaņu, satiekot kosmisko Ziemassvētku Vecīti un viņa pastnieku kamieli, piedaloties svētku priekšnesumos, veidojot dāvanas rūķu manufaktūrās, mielojoties svētku tirdziņā, baudot omulīgas vakariņas vai sildoties ar tēju kādā no muižas restorāniem, un apbrīnojot tūkstošiem gaismu radītu burvību. 

    Unikāla iespēja pavadīt laiku kosmosā

    Festivāla galvenais un unikālais akcents ir kosmoss. Ziemas festivāla viesi piedalās aizraujošā interaktīvā uzvedumā par Visuma dzimšanu, kurā ir apvienota mūzika un debesis gleznojošais lāzeršovs. Gribētāji var klīst pa kvēlojošo Saules sistēmu, atklāt tās planētas un nākt klajā ar novēlējumiem Jaunajam gadam, uzreiz palaižot tos Visuma plašumos. 

    Grezni restorāni – aizved svētkos kā no pastkartes

    Svētku atmosfēru festivālā rada ne tikai gaismas šovi, izgaismotas skulptūras vai miljoniem spuldžu. Īpašu mājīgumu izstaro arī muižas restorāni, pēc pasēdēšanās kuros negribas doties prom: Ziemassvētku vecīša viesistaba, muižas pils restorāns, Tējas istaba un Aptieka un krogs Traktierius, kur, protams, varēsiet nogaršot arī Lietuviešu cepelīnus. Jebkurā no šīm vietām jūs sagaida īpašs svētku piedzīvojums ar vēsturisko šarmu, kas ļauj justies, kā iekāpušam omulīgā senā pastkartē.

    Līdz 1. janvārim (ieskaitot) festivāls «Ziemassvētku kosmosa stacija» strādā katru dienu. Pēc tam festivāls gaidīs viesus 5., 6., 7., 12., 13. un 14. janvārī.

    Vairāk par pasākumu: pakrojasmuiza.lv

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē