• Skaistuma likumi, kurus mēs neievērojam

    Reklāmraksts
    17. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Mēs vienmēr visu zinām un pat varam visu iestāstīt citam, bet paši dažreiz nedarām neko, vai tikai pusi, vai tikai vienreiz nedēļā. Par sevi – par savu ādu, ķermeni un matiem jārūpējas, ne tikai laba izskata dēļ, bet lai būt veselam, koptam un enerģiskam, lai būt labā garastāvoklī, lai būtu lepnai par sevi un par skaistuma rituālu izpildīšanu.

    Tāpēc uzreiz pēc šī raksta izlasīšanas – sākam rūpēties par sevi. KlipShop jau sen rūpējas par jūsu ādas stāvokli par matu skaistumu un par ķermeņa kopšanu un higiēnu, tāpēc, ja vannas skapītī trūkst kāda pudelīte – meklējiet to veikalā KlipShop!

    Kā vajadzētu un kā mēs īsti daram

    Kā jādara: sāciet savu rītu ar glāzi ūdens.

    Ko mēs patiešām darām: tikai kafija – tikai hardcore. No rīta dzeramais ūdens ir paredzēts Holivudas zvaigznēm, bet vienkāršiem cilvēkiem, lai pamostos, nepieciešama kofeīna deva un sviestmaize.

    Kā jādara: pirms gulētiešanas neēdiet augstas kaloritātes pārtikas produktus.

    Ko mēs patiešām darām: ideāli uztura paradumi lielpilsētā ir sava veida fantāzija. Ierodoties vienpadsmitos pēc garas darba dienas, ir ļoti grūti liegt sev prieku ēst sulīgu burgeru vai siera kūkas šķēli.

    Kā jādara: nomazgāt kosmētiku pirms gulētiešanas.

    Ko mēs patiešām darām: darba dienās mēs visi vairāk vai mazāk tiekam galā ar šo uzdevumu. Bet tagad, kad pienāk brīvdienas vai grandiozu ballīšu laiks līdz rītam, tad mēs visi mostamies kā tās pašas pandas ar klauna muti.

    Kā jādara: veiciet tīrīšanas masku reizi nedēļā.

    Ko mēs patiešām darām: mēs vai nu izgatavojam maskas, kad to vienkārši nav iespējams nedarīt, vai arī pilnībā aizmirstam par māla un citu dziļi attīrošu līdzekļu esamību. Skumji, bet vitāli. Un dažreiz pa nevaram iziet piecu dienu kursu, liekot katru dienu sev uz sejas jau gatavs salvešveida maskas.

    Kā jādara: izmantot skaistumkopšanas līdzekļus saskaņā ar instrukcijām.

    Ko mēs patiešām darām: krēms vai pīlinga nav īpaši sarežģīta tehnika, kurā nevar iztikt bez stundu ilgas noteikumu un padomu lasīšanas. Mēs domājam, ka atstājam skrubi uz sejas, nevis uz 5 minūtēm, bet uz visām 20, un māla maskā mēs viegli varam pat aizmigt. Kairinājums un sausums – tas mūs sagaidīs no rīta.

    Kā jādara: atsevišķa kosmētika ziemai un vasarai.

    Ko mēs īsti darām: automašīnai ir vasaras un ziemas riepas, iestājoties pirmajam aukstajam laikam, mēs uzreiz steidzamies uz automašīnu servisu. Kosmētikā ir arī līdzīgs iedalījums: vasarā krēmiem jābūt viegliem un mitrinošiem, bet ziemā – barojošiem un taukainiem. Tas rada jautājumu: vai jūs vasaras skaistuma komplektu nomainījāt pret ziemas?

    Kā jādara: aizsargājiet lūpas no aukstuma un saules ar īpašiem līdzekļiem.

    Ko mēs patiešām darām: krāsojam lūpas ar lūpu krāsu un dodamies ārā. Jums paveiksies, ja tajā būs kopjošas sastāvdaļas, bet, atklāti sakot, tās ir pilnīgi nepietiekamas aizsardzībai un mitrināšanai. Galvenais ir tas, ka jums neienāk prātā izmantot spīdumu aukstumā.

    Kā jādara: lietojiet ķermeņa losjonu pēc dušas.

    Ko mēs patiešām darām: Vēl viens iecienīts skaistuma padoms no žurnāliem, kuru principā nav grūti ievērot, bet kaut kā reti sanāk. Galu galā, atklāti sakot, pēc karstas vannas jūs vēlaties ietīties segā, nevis stāvēt un iesmērēt krēmu uz ķermeņa, un tad gaidīt, līdz tas uzsūcas.

    Kā jādara: veiciet ikdienas vingrinājumus.

    Ko mēs patiešām darām: daudziem no mums tas ir liels klupšanas akmens. Mēs iemācījāmies aprobežoties ar pārtiku, lietot modelējošos krēmus, staigāt pa kāpnēm un nelietot liftu, taču mūsu spēkos nav piespiest sevi no rīta doties uz fitnesu.

    Kā jādara: jāpasaka sev, cik esi skaista/ laba/ trenēta/ kopta

    Ko mēs patiešām darām: nepieņemam sevi un čīkstam pie spoguļa katru rītu un katru vakaru. Ir pienācis laiks pakļauties mūsdienīgai ''sevis piemēšanai’' un ''sevis mīlēšanai’' – ļoti labi domāšanas novirzieni. Pasakiet sev no rīta pāris patīkamo vārdu – un pēc laika jūs pamanīsiet, cik spīdīga ir jūsu āda, cik skaistie ir jūsu mati, cik dzīvas un spožas acis!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē